Bu forumda en çok istediğiniz şey ne?

Profil mesajları güzel olabilirdi.
Aslında profil mesajı ekleyeceğimiz zaman da moderatör onayından geçerek eklense hiçbir sıkıntı olmadan eklenebilir. Tabii ya biraz daha moderatör alımı olması gerekir ya da hazırda bulunan moderatör ekibinin daha çok mesai yapması gerekir.
 
Aslında o var ben @FarukS de görüyorum.
Bir ara kısa bir süreliğine açılmış bende şans eseri GIF denemek istedim ama haberim yoktu açık olduğundan bir yaptım oldu ben de değiştirmedim. Forum yetkilileride ondan sonra hiç GIF fotoğrafı özelliğini açmadı. Ben fotoğrafı değiştirir isem gidecek değiştirmediğim sürece duruyormuş. 😁😁
 
@Mithat Berhan @64502 Aslında günlük 1 mesaj ya da birkaç günde 1 mesaj gibi bir limit konulursa moderatörlere çok yük binmeyebilir.

Tabii bir de herkes sadece kendi profiline yazabilmeli, diğer türlü Recep Baltaş'ın profilinin sorularla dolacağı kesin.
Üstüne tepkilere de kısıtlanma getirilmeli. Diğer türlü problem yaşayan arkadaşlar kızgın, haha gibi tepkileri art arda spamlar birbirine. Sadece beğen olmalı bence.
 
GIF PP, özel mesaj ve ''katkıda bulunan''. :D
He bir de konu dışında kazanılan mesaj ve bepenilerin sayılmaması.
 
Yani düşününce olası ihtimalleri şu an biz bulduk. Dediğiniz gibi bir de mesaj sınırı oldu mu şu an tıkır tıkır çalışacak şekilde eklenebilir. 😃

Bence de mantıklı çünkü bir üyeden bir şey hakkında bilgilendirme almak istiyor ve bunu bir konuda değil de mesaj olarak yapma daha mantıklı geldi bana. Ya da ona bir şey söylemek.
 

Geri
Yukarı