Bu forumda neden insanlar birbirinin dediğini anlayamıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevmediğimi nerden çıkardınız. Size hak veriyorum bu konuda, arkadaşın patlayıp satırlarca yazı yazması komik gelmişti. Bu tür konularda hep edepten ahlaktan bahsedildiği için amacınızı yanlış anlamış olabilir.
O konuda beni üzecek şeyler yazdığınız için yanlış anladım.

O konuda beni üzecek şeyler yazdığınız için yanlış anladım.

Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. O konda dediğinizi de yanlış anladım sanırım, ondan ötürü edep anlayışınızı merak edip sormuştum.

Çoğu kişi bir konuya mesaj yazacağı zaman sadece konu mesajını okuyup geçiyor. Sonradan atılmış mesajları okumuyor. O konuda haklısınız.
Evet, insan cidden topluluk tarafından yanlış anlanıp kötülenince üzülüyor.

Bunun sadece forumla ilgisi yok, Dünya genelinde durum bu. Herkes kendi fikirlerine çok fazla odaklanmış durumdayken nüanslara dikkat etmiyorlar. Nüansları anlamak için olaya daha geniş bir perspektiften yaklaşmak gerekiyor, kendi fikri konusunda bağnaz olanların sahip olamayacağı bir açı bu.

Tamamen denk geldi bu arada, daha geçen Salı günü şort giyme konusunda sokakta birini çöp kutusuna vura vura dövdüm. Çok yanlış kişinin yanından geçerken "şort giyen vurduruyordur" deme hatasında bulundu, şu anda ne durumda ve nerede hiçbir fikrim yok. :D Bana dedi ama kendisi güzel vurdurdu.

Bunun sadece forumla ilgisi yok, Dünya genelinde durum bu. Herkes kendi fikirlerine çok fazla odaklanmış durumdayken nüanslara dikkat etmiyorlar. Nüansları anlamak için olaya daha geniş bir perspektiften yaklaşmak gerekiyor, kendi fikri konusunda bağnaz olanların sahip olamayacağı bir açı bu.

Tamamen denk geldi bu arada, daha geçen Salı günü şort giyme konusunda sokakta birini çöp kutusuna vura vura dövdüm. Çok yanlış kişinin yanından geçerken "şort giyen vurduruyordur" deme hatasında bulundu, şu anda ne durumda ve nerede hiçbir fikrim yok. :D Bana dedi ama kendisi güzel vurdurdu.
Vurduruyordur diyor da, her şort giyen vurdurmak zorunda mı? 😂😂😂

Vurduruyordur diyor da, erkekler şort giyemez mi?
Ona göre erkekler şort, açık renk pantolon ya da renkli tişört/gömlek giyemezmiş. Baktım kendisi çok siyah/beyaz, çok renksiz... Dedim bunu biraz renklendireyim. Mor ve kırmızı ile arası nasıldır bilmiyorum ama ikisine de bol bol sahip olarak ayrıldı sokaktan. :D

Not: Serin hikaye değil, beni gerçekte de yıllardır tanıyan 10'dan fazla eski ve yönetimde görev almış kişi mevcut burada. :D

Son düzenleme:
Bazı insanlar klavye karşısında patinaj yapmayı seviyor. Moderatör vardır heralde konuyu kapatır şimdi. Nefisleri boğmuş bazı insanları yazık. Çıplaklık konusuna gelince kadınların dışarda çıplak gezmeleri haramdır. Birini dövme konusuna gelince kul hakkına giriyor. Cahillik ebedi cehennemlik olan kafirlere göredir ateşleri bol olsun şimdiden.

Bazı insanlar klavye karşısında patinaj yapmayı seviyor. Moderatör vardır heralde konuyu kapatır şimdi. Nefisleri boğmuş bazı insanları yazık. Çıplaklık konusuna gelince kadınların dışarda çıplak gezmeleri haramdır. Birini dövme konusuna gelince kul hakkına giriyor. Cahillik ebedi cehennemlik olan kafirlere göredir ateşleri bol olsun şimdiden.
Hocam her konuya dini karıştırıyorsun sen de.

Çıplaklık konusuna gelince kadınların dışarda çıplak gezmeleri haramdır.
Başka insanların seçimlerine karışmak, hor görmek sana mı kaldı?

Birini dövme konusuna gelince kul hakkına giriyor. Cahillik ebedi cehennemlik olan kafirlere göredir ateşleri bol olsun şimdiden.
Oh oh oh HOLY ŞİRK! Sen şimdi kendini Allah yerine koyup benim geleceğime karar vererek şirk suçunu işlemiş oldun. Neyse yalnız bırakmazsın beni, teşekkürler düşüncen için. 🤣 🤣

Yani birisi yanımdan geçerken ben şort giydim diye sözlü tacizde bulunabiliyor, aşağılayabiliyor ama ben kendisini dövdüm diye kul hakkı yemiş oluyorum. Benim eşcinsel olmadığımı düşünürsek kendisi de en büyük günahlardan birini işleyip bana iftira atıp günahıma girmedi mi şimdi? :D

Herkesin kafası karışabilir, yanlış anlaşılmalar olabilir. Ben de yanlış anlayabiliyorum bazen, sonra özür diliyorum ve konu kapanıyor. Size de öneririm.

Not: Konuyla alakam yok. Sadece başlığa cevap verdim. Kim haklı kim haksız orası sizin aranızda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı