Bu forumda neden insanlar birbirinin dediğini anlayamıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir şeyi söylemenin yeri ve zamanı vardır. Sen kalkıp şort giyen kişilerle ilgili bir konuda kafirlerle ilgili bir şey paylaşırsan bunun çekileceği konu ve özneleri bellidir. Bunu burada dersen bunun hedefindeki kişiler şort giyen ya da açık giyinen kişilerdir. Bu kadar basit. Amacın bu değilse de o zaman bunları nerelerde konuşacağınız öğrenin.

Mesela ben şu anda şort giyen biri olarak bunu üstüme alındım. Dövdüğüm eleman nasıl bana vurduruyordur diyerek bir iftira atıp günahıma girmişse bu sözü de kendime iftira ve Allah'a şirk olarak algıladım. Ne olacak? Kul hakkıma girdi şu anda diğer arkadaş. :D
Başkasına sen allaha şirk koşuyorsun demek de haram bilir misiniz?

@Silinen üye , tanımadığın etmediğin insanlara dekolteli diye cahil ve aklını peynir ekmekle yemiş dersen tepki çekersin. Sadece inanmayanlardan değil, aklı başında ve hoşgörülü her türlü insandan çekersin. Masum gözükmeye çalışıyorsun ama senin de niyetin belli. Cevabı bariz olan, sonu tartışmaya çıkacak konular açıp forumda provakasyon yapılmasını, sırf dinini anlatıyor diye savunman amacını belli ediyor.

Provakasyon icin gelmissiniz buraya. Insanlar istedigini giysin, umrumda degil demissiniz fakat burada dedikleriniz ile hic uyusmuyor yazdiklariniz. Cok imanli kisiler gormek istiyorsaniz buyrun, Konya taraflarina alalim sizi.
Provokasyon için kaydolsam her çeşit konuda yorumum olmazdı. İnsanların ne giydiği umrumda değil zaten, uyuşmayan şeyler ne? Günah olduğunu söylemem mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı