Steam Bu hesaba başkası tarafından erişilmiş olabilir uyarısı

Wrisain

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Steamın Allah belasını versin
Dostlarım merhaba. Öncelikle her şeyi biliyorum fakat hesap ilk bendeydi ve ben bu Steam'ın sistemini çözemiyorum. CD key istiyorlar adamlara aldığım oyun keylerini sundum. Yaklaşık 7 tane key cüzdan kodu sundum. Fatura bilgilerini sundum. Evet ben bir hata yapıp jetonlu hesap satın aldım. İlk mailini ise vermediler. Hesabı açtırabilirim diye düşünüyorum çünkü ilk mail olmasa bile neredeyse kart bilgileri falan filan, ilk telefon numarası falan hepsi bende var. Adamlara kendimi doğru dürüst açıklamama rağmen CD Key tutturuyorlar. Sizce nasıl bir mantık yürütebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Durun tahmin yürüteyim, Steam hesabınızı ilk mailli diye başka birinden satın aldınız. Daha sonra steam hesabınızı birisi çalıntı diye raporladı ve Steam hesabınıza community yasağı koydu ve kilitledi. Steam destek ise sizden hesapta kullanılan parekende bir oyun kutusunun üzerinde yazılan CD-KEY'i istiyor. Bu CD-KEY dijital değil bir kutunun üzerinde yazıyor. Sizden istedikleri bu kutunun üzerinde yazan kod. Hesabı satın aldığınız kişi bu oyun kutusuna sahip değildir (Half-Life Platinum Pack). Muhtemelen hesabınız 2003 yılında kurulmuş "Low Digit" kategorisinde bulunan bir hesap. Eski olduğu için satın aldınız. Hesabınızı asla geri alamayacaksınız, üzgünüm. Bunun gibi çok vaka var. Haklı mıyım? Hesabı ilk mailli diye satın aldınız değil mi?

Durun tahmin yürüteyim, Steam hesabınızı ilk mailli diye başka birinden satın aldınız. Daha sonra Steam hesabınızı birisi çalıntı diye raporladı ve Steam hesabınıza community yasağı koydu ve kilitledi. Steam destek ise sizden hesapta kullanılan parekende bir oyun kutusunun üzerinde yazılan CD-KEY'i istiyor. Bu CD-KEY dijital değil bir kutunun üzerinde yazıyor. Sizden istedikleri bu kodun üzerinde yazan kod. Hesabı satın aldığınız kişi bu oyun kutusuna sahip değildir. Muhtemelen hesabınız 2003 yılında kurulmuş "Low Digit" kategorisinde bulunan bir hesap. Eski olduğu için satın aldınız. Hesabınızı asla geri alamayacaksınız, üzgünüm. Bunun gibi çok vaka var. Haklı mıyım? Hesabı ilk mailli diye satın aldınız değil mi?

Teşekkür ederim yorum için evet evet doğrudur biliyorum alamayacağımı ve neredeyse 10k param battı sorun değil önemli olan artık Steam'ı hiçbir zaman kullanmayacağım ve hayatımda en nefret ettiğim oyun platformu olması oldu bana hesabı satan bir Türk ilk mail dedi ben 2 ci kez böyle bir şey yaşadım fakat diğer hesabımın ilk maili olduğu için oda 19 yıllık dı o şu an elimde kilitlenmişdi ve ilk mail ile açtırdım sorunsuz şekilde

Teşekkür ederim yorum için evet evet doğrudur biliyorum alamayacağımı ve neredeyse 10k param battı sorun değil önemli olan artık Steam'ı hiçbir zaman kullanmayacağım ve hayatımda en nefret ettiğim oyun platformu olması oldu bana hesabı satan bir Türk ilk mail dedi ben 2 ci kez böyle bir şey yaşadım fakat diğer hesabımın ilk maili olduğu için oda 19 yıllık dı o şu an elimde kilitlenmişdi ve ilk mail ile açtırdım sorunsuz şekilde
Geçmiş olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı