Rehber öğretmene mutlaka anlat hayatının önemli yıllarını bir adam için mahvetme.Annem kimseye anlatma diyor. Ama ben doldum taştığım için geldim buraya yazdım en azından kendimi iyi hissederim diye
Öldürme, zarar verme işini aklından temelli çıkar önce. Şiddet hiç bir şeyi çözmez. Seni haklıyken haksız duruma düşürür.
Peki bunu yakın arkadaşlarınla ve de güvendiğin kişilerle paylaştın mı?
Bence sen olabildiğince yapıcı ol annenle baban ayrılırsa rezillik çekersiniz çünkü okulun var daha bir çok şey yapıcı olmaya bak dağıtmak yerine çayının içine sakinleştirici tarzı bişey alıp atabilirsiniz ama hepsini değil yarısını atın çakmasınAnnem Sosyal Yardımlaşma Vakfına gitti reddettiler. Yine de annem ardı ardına gitmeye başladı hep vermediklerini öyle bişey olmadığını söyleyince de pes etti annem
Annem kimseye anlatma diyor. Ama ben doldum taştığım için geldim buraya yazdım en azından kendimi iyi hissederim diye
Rehber öğretmene mutlaka anlat hayatının önemli yıllarını bir adam için mahvetme.
Birde baban haberlerdeki kadına şiddet haberlerini görünce ne tepki veriyor utanıyor mu?
Baban kaç yaşında ?Komik ama şiddeti yapan adama sövüyor![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.