Bu nesilde kazanan hangi konsol olur?

Bir önceki nesil için exclusive konusunu dahi bi kenara bırakarak PS4 diyebilirdim. Ancak son dönemde bana göre en doğru ve makul adımları Xbox tarafı atıyor. Sony PC tarafından da ekmek yiyebileceğini sonunda anladı. Başarılı oyunlarını bir bir PC'ye de getiriyor. Bana göre geç kalınmış fakat doğru bir hamle. Bu aşamada "Bu oyunlar bize özeldi niye PC ye çıkarıyorsunuz, konsolun ne farkı kalacak?!" diye zırlayan kesime aldırış etmemeleri de cesurca gelebilir ama kimsenin hayrına yapmıyor adamlar oyunları. Xbox da Play Anywhere ve sonrasında Gamepass gibi uygulamalarla gelmese aynı sönüklükte devam edecekti. Bir şekilde PC ile buluşmalarının faydası oldu diye düşünüyorum. Sorunun cevabına gelecek olursak şu anlık Xbox gibi görüyorum. Tabi henüz iki konsol da yeni sayılır, bu durum değişebilir.
 
Konuya, PS5 diğer ülkeler için iyi bir konsol denmiş, ama benim anlatmaya çalıştığım da bu, exc olarak Microsoft çok güçlü geliyor ayrıca bir oyuna 60-70 dolar verip kenara atmak onlar için bile iyi para sonuçta.
Servis sitemleri aşırı yaygınlaştı kullanıcılar da bence bu yönde seçimini yapacak gibi.
PS Now var evet, ama olmasa bir şey değişmez çok basit bir servis sistemi şu anda, tüm kozlar Microsoft'un elinde olduğu için bu konuda bir şey yapabileceğini sanmıyordum.
 
Bu nesil kesinlikle Xbox alır hem daha ucuz Series S versiyonu hem Game Pass hem de geriye uyumluluk ve yakında gelecek GeForce NOW desteği olduğu sürece PlayStation bu nesilde geride kalır.
 
Rekabet büyük. Bir tarafta sürekli güncellenen ve büyük stüdyolarla desteklenen Game Pass, diğer tarafta ise DualSense ve muhteşem PS özel oyunları.

Bence kazananı seçmek için daha erken ama Xbox önde şu anda.

Game Pass de oynayacak ne var gerçekten hiç anlamıyorum.
Benim PSN hesabımda daha çok oyun var.
 
Game Pass de oynayacak ne var gerçekten hiç anlamıyorum.
Benim PSN hesabımda daha çok oyun var.
Batman oyunları, EA Play oyunları, FH4, çıktığı gün erişime açılacak FH5 ve GTA SA Definitive Edition, Dirt Rally, Doom serisi, Dragon Age, Resident Evil, Dishonored serisi, Mass Effect serisi, Microsoft Flight Simulator, Skyrim, Star Wars serisi, F1 serisi, Fallout serisi, Halo serisi...
Daha sayayım mı? 🙂

PSN hesabınız için toplam ne kadar ödediniz?
 
Batman oyunları, EA Play oyunları, FH4, çıktığı gün erişime açılacak FH5 ve GTA SA Definitive Edition, Dirt Rally, Doom serisi, Dragon Age, Resident Evil, Dishonored serisi, Mass Effect serisi, Microsoft Flight Simulator, Star Wars serisi, F1 serisi, Fallout serisi, Halo serisi...
Daha sayayım mı? 🙂

PSN hesabınız için toplam ne kadar ödediniz?

PSN'ye ne kadar ödedim tam bilmiyorum ama PS2'den bu güne kadar olan bir hesabım var.
Forza haric bu oyunlardan hangisi dünya çapında ses getirdi.
Cevap hiçbiri.
Hesabımda 358 tane oyun var Game Pass'de 422 adet :).
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı