Vallaha bilader ben koyu bir galatasaraylıyım bu yönetim ne almayı bılıyor ne satmayı,elimizde haldun üstünel gibi yeteneklı bir yonetıcı var bızım abdurrahım albayrak hala koltuk sevdasında falcao ile cektırdıgı resım bıze 100 milyon liraya maal oldu diagne denen beyinsize verilen para 2 sezoda 18m euro gelde sinirlenme sonra para yok dıyorlar.Yönetim istifa edecek biz sonuna kadar fatih hocanın yanındayız.Soruna gelecek olursak Fatih terim odaklanırsa yarışa ortak olabilir.Ulan anlamıyorum bu altyapıda hızlı koşan kanat oyuncuları yokmu anlamış değilim futbol konusunca sinirleniyorumVallahi Beşiktaş böyle giderse olmaz. Fenerbahçe'nin olacağını pek sanmam. Bence Galatasaray olacak.
Not: Ben Beşiktaşlıyım.
Galatasarayın Şampiyon olabilmesi için kulüp içindeki huzuru sağlaması gerek.O da çok zor görünüyor.Vallahi Beşiktaş böyle giderse olmaz. Fenerbahçe'nin olacağını pek sanmam. Bence Galatasaray olacak.
Not: Ben Beşiktaşlıyım.
Vallahi Beşiktaş böyle giderse olmaz. Fenerbahçe'nin olacağını pek sanmam. Bence Galatasaray olacak.
Not: Ben beşiktaşlıyım.
Neredeyse 20 kişi transfer etti fener kimyayı tutturması zaman alır.2 galibiyet aldı fakat objektif bakarsan aham şaham oynamadı karagümrükle berabere kalıyorlardı.Bana erol bulut sezonun yarısında istifa eder gibi geliyorFenerbahçe bu sene şampiyon olamıyorsa daha olamaz. Adamların kadrosundan zorlasan 3 tane 11 çıkar.Rakiplerin durumu ortada, Başakşehir rezalet, Beşiktaş bildiğimiz gibi, Trabzonspor'un geçen seneye oranla büyük düşüşü var, Galatasaray ise yine kaos içinde. Fenerbahçe için o sene bu sene ama bakalım becerebilecekler mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.