Bu sene LGS nasıl olur?

Çocuğun çalışma azmi varsa zaten öğretmenleri o öğrenciye yardım eder hocam. Yardımdan kastım çocuğa örnek kitap verebilir.
Hocam ya sizin öğretmenler melek ya da öyle bir şey yok. Bizim en iyi niyetli hocalarımız bile 10 yılda 1 veriyor.
Yeni nesil soruların özelliği cümleleri karıştırmak sadece. Mantığını kavradığın zaman hiçbir fark kalmıyor.
Hocam soru kalıbı denen bir şey var eğer onu öğrenemezseniz ister istemez illa ki yanlışınız çıkar.

Hiçbir alakası yok soru kalıbı diye bir şey var bilmiyorsunuz sanırım o zaman herkes MEB'in kitabından yapsın kitaplara 100 lerce TL para dökmektense.
Ben de o yollardan geçtim. Matematikte bir paragraf veriyorlar, paragrafın içinden 2 cümle seçiyorsun o cümleler seni sorunun cevabına götürüyor. Ayrıca burada ağlamanın da bir faydası yok, burada bana cevap verebildiğine göre durumun yeni nesil soru kitabını alabilecek seviyede. LGS'yi değiştiremezsin. Bu yüzden yapman gereken tek şey çalışmak.

Ben de o yollardan geçtim. Matematikte bir paragraf veriyorlar, paragrafın içinden 2 cümle seçiyorsun o cümleler seni sorunun cevabına götürüyor. Ayrıca burada ağlamanın da bir faydası yok, burada bana cevap verebildiğine göre durumun yeni nesil soru kitabını alabilecek seviyede. LGS'yi değiştiremezsin. Bu yüzden yapman gereken tek şey çalışmak.
Hocam banada öğretin taktiği.
Biz de virüs zamanın da girdik kolay filan değil di . @377619 lgs ile paranın ne alakası var ?
Mesajları oku anlarsın. Uzun olana bak özellikle 2 veya 3. sayfada olması lazım.

@377619

Sürprizbozan içinde bazı LGS matematik sorularını koyacağım, o soruların sence neyi zor?

Ekran görüntüsü 2021-03-06 221728.png
Ekran görüntüsü 2021-03-06 221740.png
Ekran görüntüsü 2021-03-06 221753.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı