Bu sene lisede kalma olur mu?

• Konuyu başlatan Jukac
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 59
  • Görüntüleme 2.516
Vae olduğundan emindin, bana laf sokabileceğini sanarak karşına çıkan ilk sonucu attın. Ama okumamıştın bile, şimdi sıyrılmaya çalışoyorsun. Çocuk mu kandırıyorsun?
Evet seni kandırıyorum 🤣

İnanmayın umurumda değil. Şubat'ta kalma vardı onun üstüne açıklama yapılmadı bu yüzden kalma var dedim. Araştırdım yokmuş kaynak olarak bunu attım. Üstte ''kalma yokmuş hocam'' yazmadığım için sizi kandırma amacım olduğu anlamına gelmiyor.

Evet seni kandırıyorum 🤣

İnanmayın umurumda değil. Şubat'ta kalma vardı onun üstüne açıklama yapılmadı bu yüzden kalma var dedim. Araştırdım yokmuş kaynak olarak bunu attım. Üstte ''kalma yokmuş hocam'' yazmadığım için sizi kandırma amacım olduğu anlamına gelmiyor.
Şubat'ta da kalma yoktu. Araştırmadan konuşmuşsun kendin itiraf ediyorsun. "Çocuk mu kandırıyorsun?" derken de benden laf yiyince sıyrılmaya çalıştığın için söyledim.
Ne dilekçesi? Ha? MEB herkes geçecek dediyse dilekçe versem ne olur? Kafayı yiyeceğim.
MEB herkes zorla geçecek demiyor, sen zaten istemesen de sınıfı kalırsın bu zekayla :D. Sınıfını geçmek isteyen geçebiliyor, sen kalmak istiyorsan kalabiliyorsun. Gerçekten bunu anlamak zor değil, acıyorum sana.

Şubat'ta da kalma yoktu. Araştırmadan konuşmuşsun kendin itiraf ediyorsun. "Çocuk mu kandırıyorsun?" derken de benden laf yiyince sıyrılmaya çalıştığın için söyledim.
Senden laf yemek gram umurumda değil. Araştırmadan konuştuğum için o linki attım değil mi hocam. Yahu hadi diyelim ben orada o yazıyı görmemişim ve direkt link atmışım bu size ''utanç kaynağısınız'' deme hakkını mı doğruyor ? Güzelce şu şu varmış diyebilirdin mesela değil mi ?
Kardeşim ben burada karşı tarafın hitap şeklinde bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Neden bu kadar sert çıkıştın ki ?
Mesajı düzeltti arkadaş. ''Utanç kaynağısınız'' demişti.

MEB herkes zorla geçecek demiyor, sen zaten istemesen de sınıfı kalırsın bu zekayla :D. Sınıfını geçmek isteyen geçebiliyor, sen kalmak istiyorsan kalabiliyorsun. Gerçekten bunu anlamak zor değil, acıyorum sana
Sen bana yardımcı mı olmaya çalışıyorsun, yoksa dur şu liseli veletle bi' uğraşayım demeye mi geldin buraya? Zaten gerginim, iyice gerdin beni. Ama yine de verdiğin bilgiler için sağol.

Senden laf yemek gram umurumda değil. Araştırmadan konuştuğum için o linki attım değil mi hocam. Yahu hadi diyelim ben orada o yazıyı görmemişim ve direkt link atmışım bu size ''utanç kaynağısınız'' deme hakkını mı doğruyor ? Güzelce şu şu varmış diyebilirdin mesela değil mi ?

Mesajı düzeltti arkadaş. ''Utanç kaynağısınız'' demişti.
"Utanç kaynağısınız"ı ben yazmadım. Klavye önerilerine basarken birden fazla basışım sonucu ortaya çıkan bir olguydu. Hemen düzelttim ama işin aslını öğrenmeden konuşmak daha kolay tabii. Ayrıca, "güzelce şu şu varmış" neden diyeyim? Benim sorumluluğum mu? İlgi isteyen bir bebek misin?
Sen bana yardımcı mı olmaya çalışıyorsun, yoksa dur şu liseli veletle bi' uğraşayım demeye mi geldin buraya? Zaten gerginim, iyice gerdin beni. Ama yine de verdiğin bilgiler için sağol.
Sınıfı tekrarlamak mı istiyorsun? Al velini, git okuluna. Dilekçeni tut, derdini anlat. Gereken yapılır zaten.

"Utanç kaynağısınız"ı ben yazmadım. Klavye önerilerine basarken birden fazla basışım sonucu ortaya çıkan bir olguydu. Hemen düzelttim ama işin aslını öğrenmeden konuşmak daha kolay tabii. Ayrıca, "güzelce şu şu varmış" neden diyeyim? Benim sorumluluğum mu? İlgi isteyen bir bebek misin?
Bence bebek olan sizsiniz. Aslını öğrenemeden konuşan birisi bana ''aslını bilmeden konuşmak kolay tabii'' demesi çok komik. Güzelce şu şu demek zorundasınız. Bu forumda ben de dahil herkes birbirine hitap ederken düzgün hitap etmek zorunda. '' Klavye önerilerine basarken birden fazla basışım sonucu ortaya çıkan bir olguydu'' Mesela bu cümleyi ben söylesem eminim ''yalancı'' diyecektiniz. Ben olabilir diyorum 🙃

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı