Bu zamanda bilgisayar alınır mı?

Öncelikle sa. Normalde bu ay PC almayı düşünüyordum ama ekran kartı fiyatlarını görünce alma isteğim hiç kalmadı. Biraz daha beklesem daha iyisini toplarım diyorum ama dayanamıyorum. Neredeyse 5 senedir iyi bir PC hayali kuruyorum. Şu anda Zula da bile 60FPS'den düşük alan bir laptopum var. Aklımda 2 seçenek var ya hiç almayacağım biraz bekleyeceğim ya da APU alıp ekran kartı fiyatları düşünce ekran kartı alacağım. Sizce hangisini seçmeliyim? Bu arada bütçem 5K ama 5K ya iyi PC yok gibi fikrinizi belirtirseniz sevinirim iyi geceler.
Hocam bekleme yapmanızı tavsiye etmem. Bir bakmışsınız dolar 15tl olmuş.

Al dostum al paran varsa hemen al hatta. Ülke daha kötüye gidiyor. 1-2 hafta önce 2800-2900 TL olan Samsung m31s 3400 TL oldu. Diyeceksiniz ki "Ulan ne alaka ?" Tek bu telefon değil tüm telefonlara zam geldi. Tek telefon da değil her şeye zam geldi. 2 şort 2 t-shirt 2 tane de eşofman aldım kuponla aldığım halde 260 TL'ye geldi düşünün. Kuponla almasam 320 TL gibi bir fiyata geliyordu. Ülke gittikçe kötüye gidiyor buna dur diyen de yok. Biraz fazla konuştum ama paran varsa beklemeden al. Yok çip sorunuymuş yok şuymuş. Çip sorunu düzelse bile dolardan dolayı fiyatların ineceğini bile düşünmüyorum.

Dur diyen yok değil, bir şeyler yapmak/demek isteyen yok diyelim. Daha açık konuşursam ya ceza yerim ya da "üşürüm".
Marangoza 90 cm genişlik, 50 cm derinlikte bir masa yap dedim. Bana 1000 TL dedi biliyor musun ? 1000 TL ya şaka gibi ben yemek masası mı yaptırıyorum ? Hayat çok pahalandı çok. 1000 TL'ye masa nedir Allah aşkına ? Bir de tek marangoza sormadım şimdi diyenler olur diye. Armut üzerinden ilan verdim. 3 marangoz aynı fiyatı yazdılar. 2 tane de tanıdık vardı onlar da hep aynı.

Marangoza 90 cm genişlik, 50 cm derinlikte bir masa yap dedim. Bana 1000 TL dedi biliyor musun? 1000 TL ya şaka gibi ben yemek masası mı yaptırıyorum? Hayat çok pahalandı çok. 1000 TL'ye masa nedir Allah aşkına? Bir de tek marangoza sormadım şimdi diyenler olur diye. Armut üzerinden ilan verdim. 3 marangoz aynı fiyatı yazdılar. 2 tane de tanıdık vardı onlar da hep aynı.
Hayat pahalılaşmadı, aslında değişen tek şey bu grafik:
usd.png

Yıllardır hiç yukarı yönlü bir seyir olmadı, hep aşağı, hep en dibe...
O marangozlar da krizi fırsata çeviren, karaktersiz çıkarcı tipler sadece.

Hayat pahalılaşmadı, aslında değişen tek şey bu grafik:
Eki Görüntüle 1056318
Yıllardır hiç yukarı yönlü bir seyir olmadı, hep aşağı, hep en dibe...
O marangozlar da krizi fırsata çeviren, karaktersiz çıkarcı tipler sadece.
İnternette istediğim gibi yok olsa zaten marangoza başvurmam. İstediğim gibi buluyorum bazen bir şeyleri uymuyor. Çok ihtiyacım var şuan ki masam çok sallanıyor. 100 TL'ye almıştım. Ders çalışırken çok sıkıntı çıkarıyor çözüm arıyorum 1 aydır.

Bu zamanda PC alınmaz. Bu gidişle de piyasa düzelmez.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı