Bu Zamandan Sonra Ps3 Alınır Mı?

• Konuyu başlatan Berk Alp
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 72
  • Görüntüleme 10.814
B

Berk Alp

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar ben ps3 almayı düşünüyorum (plazmada alacağım, oyunlar orijinal olacak) sizce bu zamandan sonra ps3 almalı mıyım? Diyeceksiniz ki ps4 al, ama 2 sene sonra yatılı lise okumayı düşünüyorum o yüzden ps4 çöp olsun istemiyorum... Ve daha önce hiç ps oynamadım. (Ps cafede en fazla 6 saat oyamışımdır) Şimdiden teşekkürler :)

Ve ilk almam gereken 10 oyunu yazarsanız çok mutlu olurum:neo:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçen varsa toplama pc al ps3 alırsan oyun derdi çıkabilir güzel oyunlar 70-200 tl arası ilk alacağın oyunlar şöyle olabilir: Gta 4-5, İnfamous 2 , God of war serisi , Nba ,Fifa 14 , Mortal Kombat.

Yorumun için teşekkürler. Aslında 2000 tl pc toplatacaktım ama ailem 2000 tl yi çok gördü... En iyisi bu olacak diye düşünüyorum ama almalı mıyım sizce?

Merhaba arkadaşlar ben ps3 almayı düşünüyorum (plazmada alacağım,oyunlar orjinal olucak) sizce bu zamandan sonra ps3 almalı mıyım? Diyeceksiniz ki ps4 al, ama 2 sene sonra yatılı lise okumayı düşünüyorum o yüzden ps4 çöp olsun istemiyorum... Ve daha önce hiç ps oynamadım. (Ps cafede en fazla 6 saat oyamışımdır) Şimdiden teşekkürler :)

Ve ilk almam gereken 10 oyunu yazarsanız çok mutlu olurum:neo:
Bunu al rahat et.

Kaç oldu konu açıp açıp duruyorsun ve önçeki açtığın konularda cevabını vermiştik. Neyse soruna gelince 2yıl içinde ps4 alınmaz hem daha oyun çıkmadı ve daha tam oturmadı. Oyunlara gelince;
1. Gta 5
2.Bf4
3. Watch Dogs
4.Uncharted
5. Fifa 14
6. Minecraft
7. Tomb Raider
8. Cod
9. ...
10. ... Sana kalmış

Ps4 + plazma = aile dramı :D Yine de sağ ol ama ps3 ile plazmaya verebileceğim ücret 1400-1500 tl gibi bir şey olur.. Derseniz ki o parayla pc al plazma zaten gereken bir şey diye alıyorlar.

Orijinal almak için aslında geç gibi PS4 alıp, giderken de satabilirsin.

Bence xbox al , kinect de alırsan süper olur

Fakirsen ps3 al. Zenginsen paran varsa git ps4 al dostum. ;)

Xbox alma pişman olursun. Türkiye'ye neredeyse hiç destek vermiyorlar. Ps4 alınca kimse zengin olmaz. Kimse de fakir olmaz. Sony açıkladı 3 yıl daha ps3'e destek vercekler. Online oyun oynayabilirsin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı