Bu Zamandan Sonra Ps3 Alınır Mı?

• Konuyu başlatan Berk Alp
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 72
  • Görüntüleme 10.832
Xbox alma pişman olursun. Türkiye'ye neredeyse hiç destek vermiyorlar. Ps4 alınca kimse zengin olmaz. Kimse de fakir olmaz. Sony açıkladı 3 yıl daha ps3'e destek vercekler. Online oyun oynayabilirsin.
Sağ olasın, bu arada verdiğin linkteki ps3 fiyatı acayip güzel geldi :D Ama fat ta herhangi bir sorun yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
3 yıl daha destek versin ama oyuncular PS4 e kaymaya başladı grafik seviyesinde azalmalar zaten artacak.
Orjinal oyun olarak zaten masraf yapacak.
Senin için sanırım PS3 oyunları alırken de sorun olur fiyat açısından ya kırdırarak kullanırsın ya da topla bir pc.

Sağolasın, bu arada verdiğin linkteki ps3 fiyatı acayip güzel geldi :D ama fat ta herhangi bir sorun yaşar mıyım?
Hayır. ps1-2-3 bütün oyunları açar. Slim ve Süperslim modeller sadece ps store'dan alınmış ps1 ve 2'nin oyunlarını açar. Yani illa 3'ün oyunlarını almak zorunda değilsin.

Oyun alırken sıkıntı çekmem harçlık o bu ayda en az 1-2 oyun alırım

Tamam o zaman sağolasın birde bu sarı ışık olayını açıklarsan sevinirim

3 yıl daha destek versin ama oyuncular PS4 e kaymaya başladı grafik seviyesinde azalmalar zaten artacak.
Orjinal oyun olarak zaten masraf yapacak.
Senin için sanırım PS3 oyunları alırken de sorun olur fiyat açısından ya kırdırarak kullanırsın ya da topla bir pc.
Ne olmasını bekliyorudun ? Senin kullandığın 10 yıllık bir pc yeni oyunları açamazken ps3 bunu 2006'dan beri yapıyor. Xbox Türkiye'ye hiç destek vermedi. Xbox one'ın menüsü bile Türkçe değil. (Türkiye'de zaten yok.) PC ile konsol karşılaştırılmamalı.

Oyun alırken sıkıntı çekmem harçlık o bu ayda en az 1-2 oyun alırım

Tamam o zaman sağolasın birde bu sarı ışık olayını açıklarsan sevinirim
Sarı ışık hatası benim bildiğim kadarıyla lensi ile alakalı bir durum. Sadece fat 60 gb modellerde oluyor diye biliyorum. 80 Gb önerdim. Çünkü daha sonra 1 tb 2.5 inçlik bir harddiski kolay bir şekilde takarsın rahatlarsın. Bir sıkıntı çıkmaz yani.

Bunu da alabilirsin. Eğer bu kadar paran varsa.

Bu daha mantıklı gta v de mevcut.

Alakasız yerlerden yazmışsın Xbox one ı ben yazmadım zaten.
Ben diyorum ki 2006 dan kalma bir cihazı alıp nerden baksan 500-600 lira oyuna para verilecek yılda.
Peki neden PS4 varken PS3 alınsın zaten orjinal oyun alacaksa arada ki fiyat farkı kapanacak zaten daha uzun kullanacak PS4 ü mantıklı değil bir daha düşün şimdi Ps3 alıp orjinal oynamak.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı