Steam Bütün oyunlara zam gelecek algısı

En azından 17 18 TL civarlarına gelecektir. En son 3'Ten 10 yapmışlardı yine 7 8 arttırırlar diye düşünüyorum. Tak diye en güncel haline çekmek isteselerdi önceden yaparlardı. O yüzden 16 17 civarlarında olacaktır bana kalırsa. Her türlü girecek malesef.

Ben kur artışının zart diye direk geleceğini sanmıyorum sonuçta eskidende dolar yüksekti ama kaç sene beklediler yükseltmediler yine aynı şekilde bir süre beklerler diye düşünüyorum gelecektir illaki ama çok hızlı olacağını sanmıyorum.

60dolar oyun 25'ten hesaplarsak KDV dahil 1500 KDV'siz değil diye biliyorum.

Kanka ne diyon valla? İndirimi her para birimine aynı yapıyolar sanki fiyatı arttırdıkları için %75 indirim yapmışlar gibi anlatmışsın.

İfadeler: AGI
Orhun kayaalp 18 ile 24 arasında bir sayıya yükseltileceğini söylemişti. Ne kadar doğru bilinmez ama ben artacağını düşünüyorum.

Kendisi de bunun sadece bir iddia olduğunu söylemişti diye biliyorum, ancak iddia diye geçiştirmeye gerek yok kurun 25 lira olduğu bir ülkede Steam'in kuru 10 da tutacağını sanmıyorum inşallah bunların hepsi bir iddiadır.

Sizce böyle bir durumda sistem toplanır mı? Fiyatlar zamlancak diye korkuyorum sistemi alırım oyunsuz kalırım diye.

Sizce böyle bir durumda sistem toplanır mı? Fiyatlar zamlancak diye korkuyorum sistemi alırım oyunsuz kalırım diye.
Duruma göre sistem almak mantıklı mı? Bence sorulması gereken soru bu. Tercih şansı bende olsaydı OYUN OYNAMAK AMACINDAN ZİYADE elimde güçlü bir bilgisayar olsun diye düşünürdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…