Büyük filistin mitinginde "Mehmetçik Gazze'ye" sloganları atılıyor

Fakat İsrail'in yaptıkları inanılmaz büyük bir vahşet ve kimse sesini çıkaramayacak gibi. Ne zamana kadar böyle devam edecek. Belki yarın bir gün bizim de başımıza bu gelecek. O zaman da zorunlu şekilde askerlerimiz savaşacak. İnşallah barış sağlanır en iyi yolu bu.

Birincisi biz Filistin değiliz, Arap değiliz. 109 yıl önce geldiler, korkmadık savaştık. Yine gelsinler, yine savaşırız. Bunlar savaşmıyor. Bunlar bir saldırıyor 200 bomba yiyor. Bir saldırıyor, 200 bomba yiyor. Hiç Kassam Tugaylarından şu kadar kişiyi İsrail ordusu imha etti diye duyan var mı? Hep sivilleri bombalıyorlar. Garip bir tesadüf.

Bu dünyada sadece filistine mi oluyor sanıyorsun. Yapma kendini kandırma.

Ayrıca bize gelene kadar Arap milletleri yardım etsin. Her hıyarım var diyene tuz alıp koşmayı bırakmak lazım. Dediğim gibi savaş acıdır keşke olmasa ama her haksızlığa uğrayana koşacak halimiz yok. Savaş suçu işleyene ekonomik ve ticari yaptırımları desteklersin olur biter. Fazlası kahramancılık oynamak.
Arap ulkeler paranın köpeği olmuşlar. Yazık bir durum ama öyle. Hem kendimizi hem masumu korumak dogru diye düşünüyorum. Ama doğru sey en iyi şey mi bilmem. Bizim askerimiz sonuçta.

Hiçbir ülke başka ülkeye kolay kolay saldırmaz. Ama arkasında Avrupa ve Amerika olduktan sonra emin ol bu adlarını anmak istemediğim şahıslara cesaret geliyor.

"Bir NATO ülkesi müttefiğine savaş ilan edilirse tüm NATO ülkeleri o ülkeye savaş ilan etmek zorunda." ABD ve NATO Türkiye gibi bir gücü kaybetmek istemez. NATO'nun kurulum amacı zaten Rusya'yı durdurmak. Orta Doğu'da Türkiye gibi bir ülkeyi kaybedersen neler olacağını az çok tahmin edersin. Ayrıca o kadar sürede Hamas'ı bitiremeyenler Türkiye'nin %1'ine bile ilerleyemez.

Yani kısaca mehmetçik gazze'ye demek çok kolay geliyor benim 2 tane abimde yakında askere gidecek.Ama bizim müdahele etmemiz lazım diye düşünüyorum katliamları duydukça, gördükçe.

@403377 onlarda seni bekliyorlardı zaten.

Arap ulkeler paranın köpeği olmuşlar. Yazık bir durum ama öyle. Hem kendimizi hem masumu korumak dogru diye düşünüyorum. Ama doğru şey en iyi şey mi bilmem. Bizim askerimiz sonuçta.

Bu dünyaya herkes 1 kere geliyor. Neden benim askerim alakasız 3 kuruş değmeyecek kişiler için şehit olsun ki?

Ki zaten ABD artık adamakıllı adım atamaz. Çin ile Rusya zaten arkasında hamasın. Kolay kolay hareket edemezler.

"Bir NATO ülkesi müttefiğine savaş ilan edilirse tüm NATO ülkeleri o ülkeye savaş ilan etmek zorunda." ABD ve NATO Türkiye gibi bir gücü kaybetmek istemez. NATO'nun kurulum amacı zaten Rusya'yı durdurmak. Orta Doğu'da Türkiye gibi bir ülkeyi kaybedersen neler olacağını az çok tahmin edersin. Ayrıca o kadar sürede Hamas'ı bitiremeyenler Türkiye'nin %1'ine bile ilerleyemez.
Sence NATO'da kalmak istiyor muyuz? NATO'nun bize yararı yok. Müttefikimiz olanlar PKK, YPG gibi örgütlere her türlü destek sağlıyor bize karşı kullansınlar diye. Yakında NATO'dan ayrılacağımızı düşünüyorum, ayrıca Rusya ile yakınlaşmaya başladık gibi geliyor bana Filistin meselesinden dolayı. Orta Doğu'da onların asıl güçleri PKK'dır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı