Bugün başıma gelen garip olay

Dışarıda arkadaşlarla gezmek için çıkmıştım. Alışveriş merkezi biraz uzaktı, ben de bisikletle gidecektim ki, bir baktım bisiklet yok. Hemen kamera kayıtlarını açtım. Meğerse bisiklet 4 gündür yokmuş, yeni fark ediyorum.
Kamera kayıtlarını izlediğimde ise çalanın komşumuzun oğlu olduğu öğrendim. Birkaç gün önce babasıyla kavga etmiş, babası evden kovmuş. 16 yaşında. Galiba parası bitince de binadan çalacak bir şey aramış. Şansa bakın ki, o da benim bisikletim. Şikayetçi olmayı düşünüyorum. Kamera kayıtlarını da alt tarafa bırakıyorum.
Giriş:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çıkış:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşte ülkeye böyle hızlı gençler lazım Amerika'ya göndersek 2 gün sonra dolar 2 TL olur(!)

Her kilitlenmeyen çalınmak zorunda mı? Şu hırsızları haklı bulmayı bırakın. Kilitli olsa kilidi kırar onlar.
Kilitlenmese dahi çalınmaması bir medeniyet göstergesidir ama sanki Avrupa'da yaşıyormuş gibi insanlarla tartışmayı bırakın. Milletin güneşe ateş ettiği, tıraş beğenilmediği için pompalı ile berber öldürülen ve milyonlarca mülteciye para döken bir Orta Doğu ülkesinde yaşıyorsunuz.

Bu ülkede rögar kapaklarını çalacak motivasyona sahip ruh hastaları var. Durum böyleyken bisiklete kilit takmamak, yüzüne tükürene "Yarabbi şükür." demeye benzer.

Hocam bisiklet kilitli idi zaten çocuk demiri sökmüş vidaları falan yerdeydi.
O zaman sizin hiç suçunuz olmuyor. Hırsız baya profesyonelmiş kilitli bisikleti bile sökebiliyor. Şikayet etmeniz doğru olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı