Bugün Linux'lu olduk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dualboot sanal makine gibi mi direk PC'yi açarken iki seçeneğim mi var?

Evet. Linux kurulduğunda grub dediğimiz bir boot menu oluşuyor ve oradan bilgisayarı Windows ile mi başlatacağınızı yoksa Linux ile mi başlatacağınızı seçiyorsunuz.

@PanzerTR sevgili yönetici forumdaşım, 👆🏼

İyi, hoş ve güzel söylemlerde bulunuyorsunuz lakin her söyleminizi okurken nedense "gıcık olma hali ve kin" görüyorum. :)

Sanırsam açık kaynaklı OS'ların avukatısınız. 😊

Sizler teşrif edene kadar burada oldukça eğlenceli ve güzel vakit geçiriyorduk. 🌹
Sizler teşrif edince ne hikmetse birden ortam ciddileşti. Nedendir anlamıyorum lakin bu husus ziyadesiyle beni üzdü. 🥀

Daha sevecen ve kibar cümleler kurmanız olasılıklar içinde bir hayli yüksek oranda gözükmektedir oysa ki. :)

Sert ve kırıcı olmanıza gerek yok. Açık kaynaklı Linux varsın iyi olsun yada Windows.
Linux'u överken kırılan gönülleri kod yazarak onarabilecek misiniz? 🥀🙌

Saygılarımla. ✍🏼

Diski iki kısma mı bölüyorum?

Ekran görüntüsü 2021-12-19 220528.jpg

İşaretlediğim yer Linux için kullanılan yerler.

Açık kaynak olunca veri çalınamaz mı oluyor hocam? Öyleyse Android üzerinden nasıl bu kadar veri sızıntısı olabiliyor?
Attığınız linkte bahsi geçen OS'u araştırın.
Araştırmanın sonunda ne demek istediğimi anlayacaksınız.

İyi, hoş ve güzel söylemlerde bulunuyorsunuz lakin her söyleminizi okurken nedense "gıcık olma hali ve kin" görüyorum.
Yanlış görmüşsün. Basitçe tartışıyoruz o kadar.

Sanırsam açık kaynaklı OS'ların avukatısınız.
Nesnel şeyler söylediklerim. Araştırıp görebilirsiniz.

Arkadaş yüzüne bir su falan çarp. Android Linux tabanlı açık kaynaklı bir işletim sistemi. Popüler kültürden anladığına bakıyorum da milletin zekasına laf atma konusunda bayağı cesursun. 🙂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı