Arkadaşlar şu an 68 kiloyum. Yağ oranım 18 falan göbeğim de var biraz clean bulka girip 82-83 kilolara çıktıktan sonra yağ oranımı definasyon ile bir 14'e çekmek istiyorum. O sırada kilo kaybı da olacaktır zaten. Böyle yapsam verim alır mıyım?
Arkadaşlar şu an 68 kiloyum. Yağ oranım 18 falan göbeğim de var biraz clean bulka girip 82-83 kilolara çıktıktan sonra yağ oranımı definasyon ile bir 14'e çekmek istiyorum. O sırada kilo kaybı da olacaktır zaten. Böyle yapsam verim alır mıyım?
Boyunuz?
173. yaşım 15.
82 kiloya kadar değil de 75 kiloya kadar çıkmanızı öneririm.
82 kiloya çıkarsan tahminen obez olursun.
Bir yerden sonra vücudun kullanamıcak o kalori her türlü yağ olarak alıcaksın küre girmediğin sürece dediğin olsa insanlar küre girmez sonsuza kadar öyle büyür sence öyle bir şey mümkün mü?Altını çiziyorum (clean bulk)yapacağım
Bir yerden sonra vücudun kullanamayacak o kalori her türlü yağ olarak alacaksın küre girmediğin sürece dediğin olsa insanlar küre girmez sonsuza kadar öyle büyür sence öyle bir şey mümkün mü?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.