Bulkta yüzümü nasıl koruyabilirim?

Bulkda yüzmü koruyabilir miyim?
Cenemin geriye gitmesini ve gıdımın cıkmasını istemiyorum.
Koruyaman kardeş :) Hele genetik olarak yüzde toplamaya yatkınsan hiç koruyamazsın. Ben 80 kiloyum, 58 kiloyken başladım spora. Vücudum yağsız ortalama %12 yağ oranım vardır. Tabi ki kupkuru değilim ama SkinnyFat veya obez de değilim, kas kütlem ve ağırlıklarım yerimde. Boyum 183 ama yüzüm yanaklı ve açıdan açıda gıdım çıkıyor :D

Tam olarak korunmaz hocam zaten eksik yazmışım şimdi fark ettim bulk yaparken ona yapabilecek bir şey yok definasyona girerse düzeltebilir diye düşünüyorum.
ramazanda definasyona giricem o zamana kadar birşey olmaz İnşallah 1.ayı dolduruyorum bulkta yüzümde bir fark yok daha

Hocam ben de bulktayım yanaklar çıktı valla ama göğüs omuz sırt her şey büyüdü o yüzden kıyafetler falan daha iyi oturuyor. Zaten sonuçları gördükten sonra yüzü çokta önemsemiyorsunuz kimse sizi o kadar dikkatli incelemiyor ama genel bir bakış attıklarında vücudunuzu görüyorlar.

Bulkda yüzmü koruyabilir miyim?
Cenemin geriye gitmesini ve gıdımın cıkmasını istemiyorum.

Bulkda zaten abartı bir kalori fazlası almıyorsanız yüz kolay kolay şişmez. 300 kalori ekstra alsan yeterli çoğunu zaten antrenmanda yakacaksın ideali bu.
Ne kadar kalori fazlası o kadar kas gelişimi diye bir şey yok.

Hocam ben de bulktayım yanaklar çıktı valla ama göğüs omuz sırt her şey büyüdü o yüzden kıyafetler falan daha iyi oturuyor. Zaten sonuçları gördükten sonra yüzü çokta önemsemiyorsunuz kimse sizi o kadar dikkatli incelemiyor ama genel bir bakış attıklarında v
clean bulk yapıyorum yavas ama en azından yağ oranımı yok etmiyor (gelişmede bir sorun olustururmu)

Ben de 80 kiloyum yağ oranım %11 falan. Ama senin dediğinin aksine yüzümde hiç yağ toplanmadı, çenemde de bir değişiklik yaşanmadı. Çenenin geriye gitmesi olayının kilo almakla olacağını sanmıyorum. Çok fazla obez olursan 3. çenen yani gıdı gibi bir şey çıkabilir ama çenenin geriye veya öne gitmesi tamamen genetik ve kemik gelişimi ile alakalı. Ki o da zaten gelişim çağının ortalarına kadar oturuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı