Burun ameliyatı olmaya değer mi?

Hocam tek derdim kilo olsun. Bu arada siz ameliyatı olalı çok uzun bir süre geçmiş. Burun etinde herhangi bir büyüme oldu mu veya nefes almanız ilk ameliyat olduğunuz kadar iyi mi?

Hayır hiçbir şey olmadı hocam. İyi ki olmuşum diyorum. İlk 3 gün boğazınız çok kötü ağrıyabilir. Belki bir süre asansör veya merdiven fobisi oluşabilir. Bende öyle olmuştu :D
 
Hocam, benim burnumda kemik eğriliği ve et şişmesi var. Doktora gittiğimde çok önemli olmadığını söyledi. Ayrıca ben halimden de memnunum. Lakin tekrar hastaneye ve başka bir doktora gidip bu durumu konuşacağım.
Eğer ki amaç estetikse değmez, diye düşünüyorum. Aslında bu kişiden kişiye göre değişen bir şey. Yani kişi burnunu beğenmediği için bu ameliyatı yaptırır ve sonuçtan genelde memnun kalır. Lakin memnun olmayanlar da var.
Aynı şey tıbbi amaçla yaptıranlar için de geçerli. Bunun bir garantisinin olduğunu söyleyemeyeceğim. Ameliyattan sonra daha kötü nefes alan insanların olduğunu okumuştum...
 
Herkese merhaba. Burnumda et olduğu için rahat nefes alamıyorum, özellikle geceleri hep ağzımdan nefes alıyorum ve rahat bir uyku çekemediğim için bu durum beni rahatsız ediyor. Doktora gittiğim zaman ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Eğer olursam estetik de olacağım. Fakat ameliyatı olduktan sonra her şey tamamen düzelecek mi bu konuda şüphelerim var. Bu konu hakkında yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

Ben küçükken olmuşdum geceleri horluyordum düzelmişti olunca.
 
@Furkan. 99 konu altındaki yorumları okumadım ama aynı durumu bende yaşıyorum hocam bende de et var yaklaşık 4 yıldır burun spreyi kullanıyorum 18 yaşında ameliyat olmam gerekdiği ve etimin alınması gerektiğini söylediler bu yaz gireceğim sizi en iyi anlayacak kişilerden biri benim bence değer yani en azından ben yapdıracağım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı