Burun estetiği yakışmış mıdır?

Önce düzgün hitap etmeyi öğren. Sence bir erkeğin burnu kalkık mı olmalı?
Trans olmayı mı düşünüyorsunuz deyip tepki alınca hitap etmeyi öğren diye çığırmak da hafif saçmalık olmadı mı hocam ? Bir erkek olarak burnumun nasıl olması gerektiğini de size soracaksam işimiz zor. Tuvalette nasıl işemem gerektiğini de söyleyecek misiniz hocam ? Yanlışlıkla erkekliğimi kaybetmiyim de.

Trans olmayı mı düşünüyorsunuz deyip tepki alınca hitap etmeyi öğren diye çığırmak da hafif saçmalık olmadı mı hocam ? Bir erkek olarak burnumun nasıl olması gerektiğini de size soracaksam işimiz zor. Tuvalette nasıl işemem gerektiğini de söyleyecek misiniz hocam ? Yanlışlıkla erkekliğimi kaybetmiyim de.
Gerçeği söyledim, tanımadığım birine biraderim demedim. Erkek olduğunuzu da düşünmüyorum.

Çok güzel. Yaptırmayı düşünüyorum, süreci anlatabilir misiniz?

Hocam benim çok ağrılı geçti 3 gün bol bol ağrı kesici kullanıyordum, yemek yerken bile ağrı hissediyordum 6. gün bantları çıkardılar 10. gün tamponları çıkardılar güzel bir nefes aldın ama yüzüm ödemliydi 6 aya kadar bu kadar oldu. Bir de sırtüstü ve biraz kalkık yatmaya alışıyorsun :D

Diğer arkadaşlar mesajlarınızı okuyarak vakit kaybetmesin diye nasıl biri olduğunuzu ifade ettim sadece. Kişiliğiniz ifade edilince hakaret olarak algılıyorsanız tartışmak yerine kendinizi düzeltmeye çalışın.

Diğer arkadaşlar mesajlarınızı okuyarak vakit kaybetmesin diye nasıl biri olduğunuzu ifade ettim sadece. Kişiliğiniz ifade edilince hakaret olarak algılıyorsanız tartışmak yerine kendinizi düzeltmeye çalışın.
Peki, ilk adım olarak gidip kalkık burun yaptırıyorum.
Gerçekten kastın? Sizin gerçekleriniz.
Dünyanın neresine gidersen git o buruna normal erkek burnu demezler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı