Burun eti sorunu

Burak SARIHAN

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Restoratör
Merhaba arkadaşlar. Konuyu nereye açacağımı bilemedim o yüzden buraya açıyorum. Yanlış yere açıyorsam özür dilerim ve yazım yanlışı yaparsamda özür dilerim çünkü telefondan giriyorum.
Konuya dönersek; benim burnumda et var arkadaşlar. Ve ben bu eti aldırmak istiyorum. Devlet veya özel hastanede burun eti ameliyatı fiyatları nedir lütfen yardımcı olur musunuz? Çok sorun yaşıyorum.

Veya tavsiye verebilir misiniz?

Sosyal yaşama etki ettiğinden dolayı sosyal güvence kapsamında ameliyat ediyorlar. Yaşınız kaç bilmiyorum ama askere gitmediyseniz ve gitmeye yakın iseniz askerde bile ameliyat olabilirsiniz ben askerde olmuştum. Benimki çok rahatsızlık vermiyordu ara sıra sol kanaldan nefes alamıyordum sivilde bilerek ameliyat olmamıştım askerde bahane olsun diye. Hem ameliyat oldum hemde 20 gün erken geldim. Sosyal güvencen yok isede devlet hastanelerinde ortala 800-1200 TL ödersin.

Cevabınız için çok teşekkürler. Askere gitmedim bu işi bu yaz sonuna doğru halletmeyi düşünüyorum. Gece yatamıyorum burnumdan düzgün nefes alamıyorum. Sesimede etki ediyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı