Peki gelecekte sorınlar yaşayabilir miyim? İş bulma ile ilgili ve son sorum, oyun geliştirebilir miyim?
Tek bir yazılım dili ile iş bulursun ama gelecekte sıkıntıya sokar sanırım. Ne kadar dil öğrenirsen o kadar çok iş bulma ihtimalini arttırsın.
Peki gelecekte sorınlar yaşayabilir miyim? İş bulma ile ilgili ve son sorum, oyun geliştirebilir miyim?
Game developer olacaksan neden geçesin ki ? Daha fazla dil bilmenin bir anlamı yok ancak tam olarak c++ ile iyi işler yaptıktan sonra daha mantıklı olur.Peki C++ sonrası JavaScript'ya da Python geçmemi önerir misiniz?
Aslında bir ekibin falan olsa büyük bir kompleksli bir oyun kurabilirsiniz o dil ile.
tek dil öğrenmek dediğiniz gibi sıkıntılıTek bir yazılım dili ile iş bulursun ama gelecekte sıkıntıya sokar sanırım. Ne kadar dil öğrenirsen o kadar çok iş bulma ihtimalini arttırsın.
Hocam dediğiniz gibi hayalim game developer olmak ancak türkiyede sağlam bir oyun firmaso olmadığı için kendi bireysel oyunumungeliştirmek istiyorumGame developer olacaksan neden geçesin ki ? Daha fazla dil bilmenin bir anlamı yok ancak tam olarak c++ ile iyi işler yaptıktan sonra daha mantıklı olur.
Hocam dediğiniz gibi hayalim Game developer olmak ancak Türkiye'de sağlam bir oyun firmaso olmadığı için kendi bireysel oyunumungeliştirmek istiyorum.
Benim önerim Visual Studio Code ama istersen Visual Studio ile yap.
Benim önerim Visual Studio Code ama istersen Visual Studio ile yap.
Neyse hocam ben kaçtım inşallah güzel bir oyununuz ya da güzel bir şirkette çalışırsınız.
Hocam 2 gün önce güzel bir temel attım hoşumada gitti yani
Python öğrendikten sonra farklı bir dile geçersem zor olur diye düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.