- Makaleler
- 12
Sokrates çok haklıymış, belirleyememeli.
Siz geleceğinizin denildiği gibi yapan beyinlerini kullanmayan insanlarmı şekillendirsin? Yoksa beyni ile karar verebilen kaliteli insanlar mı?Seçme ve seçilme hakkı herkesindir. Eğitim durumuna yada yaşına göre bu hakkı kimse kimsenin elinden alamaz.
Soru şuSiz geleceğinizin denildiği gibi yapan beyinlerini kullanmayan insanlarmı şekillendirsin? Yoksa beyni ile karar verebilen kaliteli insanlar mı?
Her şeyi toz pembe görmek değil. Bir insanı küçük bir psikolojik test ile cahilliğini öğrenebilrsin. Devir gelişti artık yağ kuyruğu tüp kuruğu diyen basmicak oy.Soru şu
Dediğinize göre beyinlerini kullanamayan insanları nasıl belirleyeceksin ?
Her şeyi toz pembe görüyorsun galiba.
Evde ki hesap çarşıya uymuyor.
Cahiller oy kullanmasın iyi güzel de nasıl belirleyeceksin ?
Eğitim durumuna göre mi ?
Üniversite mezunu cahil yok mu ?
Her şeyi toz pembe görmek değil. Bir insanı küçük bir psikolojik test ile cahilliğini öğrenebilrsin. Devir gelişti artık yağ kuyruğu tüp kuruğu diyen basmicak oy.
Avrupada amerikada var. Hayatınızda hiç girdinizmiki kendinizden bu kadar eminsiniz.Psikolojik testi herkes geçebilir.
Alakası yok.
Böyle bir test de yok.
Bunun ayrımını yapmanın bir yolu yok evet cahiller oy kullanmasın ama kim cahil kim değil tespit etmek eğitim düzeyi dışında mümkün değil.Üniversite mezunu cahil yok mu?
Her 50 yaş üstü insan cahil mi?
TESTHer şeyi toz pembe görmek değil. Bir insanı küçük bir psikolojik test ile cahilliğini öğrenebilrsin. Devir gelişti artık yağ kuyruğu tüp kuruğu diyen basmicak oy.
Örnek atsana bakalım ?Avrupada amerikada var. Hayatınızda hiç girdinizmiki kendinizden bu kadar eminsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.