Çakma AirPods Alınır mı?

Alınır. Diğerlerinin dediklerini dinleme. Şu ana kadar 4 tane klon AirPods alıp test edip sattım. Gerçeğine birebir benziyorlar ve gerek bağlanma animasyonu olsun gerek kucağından çıkarınca müziği durdurma olsun her özelliğe sahipler. Şuan en iyisi i500 TWS. Aliexpresste bir sürü var istersen link atabilirim.

Ben sırf merakımdan geçen IWS 9S midir nedir o çakma AirPodsları aldım 60 TL ye. Hiç umudum yoktu fakat gayet iyi çalışıyorlar. Kutusu da gayet iyi şekilde şarj oluyor ve ediyor. Arada ihtiyacım oldukça kullanıyorum. Görüntü için istiyorsanız işinizi görür fakat AliExpress üzerinden daha kaliteli markalar tercih edebilirsiniz kablosuz kulaklık olarak.
Hocam güzel de, şimdi mesela o cihazda kullanılan batarya sertifikalı değil. Belki patlama riski yoktur, sırf maliyetinden sertifika alınmıyordur, ancak sanmıyorum. Kulağınızda Allah korusun patlasa aniden, nolacak. Riskli yani hocam.

Cakma ürünler kaliteli değildir. Pek çok sorunu beraberinde getirirler.

Çakma diye genellemeyeyim, direkt ucuz kulaklık, ses kalitesi çöp. Kendin ağzınla şöyle daha güzel. Ben 20 liraya aldığım kulaklıktan bu tecrübeyi edindim. Ayrıca plastik kokuyordu. Birgün kulağımdan çıkartmak için sağ ve soldan tuttum, çektim. Elimde kırıldı :)

2 hafta önce 2.el Logitech G230 aldım. Beni fazlasıyla memnun etti. 80 liraya alacağım çöp kulaklık yerine giriş seviye üstü orta seviye altı uygun fiyata aldım.

Yani kısaca, ucuz etin yahnisi yavan olur. Sende üzülürsün birşey başına geldiğinde. Bir muhatap bulamazsin.

Çakma AirPods Alınır mı? Alınacaksa hangi modeli alınacak?
Airpods 2. versiyonu kullanıyorum. Bir abim bana alacağını söyleyince vazgeçirip 1. versiyonu aldırdım (o zaman 1. versiyon vardı). Özelliksiz çakma bir ürün alacağına fiyatı uygun, testlerden geçmiş bir ürün almak daha mantıklı. Zaten bluetooth bağlantıları da düzgün olmuyor hep eziyet yaşatıyor. Mesela Xiaomi Airdots alsan şuan en uygun cihaz. Qyc var ama onu hiç bilmiyorum.

Hocam güzel de, şimdi mesela o cihazda kullanılan batarya sertifikalı değil. Belki patlama riski yoktur, sırf maliyetinden sertifika alınmıyordur, ancak sanmıyorum. Kulağınızda Allah korusun patlasa aniden, nolacak. Riskli yani hocam.
Türkiyede yaşıyoruz. Çakma kulaklık yüzünden öleceğimi sanmıyorum :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı