Sonuç nedir ?Bugün hem vpn konusunda hem bu konuda gerçekten çok yardımcı oldunuz çok teşekkürler.
Sonuç nedir ?Bugün hem vpn konusunda hem bu konuda gerçekten çok yardımcı oldunuz çok teşekkürler.
Oyunu aldım yüklüyorum. Toplam 190TL tuttu.Sonuç nedir ?
VPN i Rusya' ya mı ayarladın? ve Şehir posta kodunu filan Türkiye' den mi seçtin yoksa Rusya' dan mı?1-VPN ile battle.net sitesinde bir Rus hesabı oluşturun.
2-VPN ile markete girdiğinizde tüm oyunların fiyatı ruble cinsinden hesaplanıyor.
3-COD:MW fiyatı ise 1.999 ruble gözüküyor.
4-Satın almak için ''buy'' seçeneğine tıklayın (Bunları yaparken vpn açık olsun).
5-Tıkladıktan sonra ödeme yöntemi,adres,şehir ve posta kodu girmenizi isteyecek bunları doldurun.
6-En son olarak kart bilgilerinizi girin ve ödemeyi gerçekleştirin.
Toplam fiyat:190TL
Sadece vpn'i Rusya'ya ayarlamak yeterli. Zaten hesabı açınca direkt Russian Federation yazıyor kayıt kısmında. Adres yerine de normal adresini yazabilirsin. Rusya'dan adres bulmana gerek yokVPN i Rusya' ya mı ayarladın? ve Şehir posta kodunu filan Türkiye' den mi seçtin yoksa Rusya' dan mı?
Ben hepsini Rusya'ya göre ayarladım.VPN i Rusya' ya mı ayarladın? ve Şehir posta kodunu filan Türkiye' den mi seçtin yoksa Rusya' dan mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.