Call Of Duty:Modern Warfare'i VPN ile Almak

1-VPN ile battle.net sitesinde bir Rus hesabı oluşturun.
2-VPN ile markete girdiğinizde tüm oyunların fiyatı ruble cinsinden hesaplanıyor.
3-COD:MW fiyatı ise 1.999 ruble gözüküyor.
4-Satın almak için ''buy'' seçeneğine tıklayın (Bunları yaparken vpn açık olsun).
5-Tıkladıktan sonra ödeme yöntemi,adres,şehir ve posta kodu girmenizi isteyecek bunları doldurun.
6-En son olarak kart bilgilerinizi girin ve ödemeyi gerçekleştirin.

Toplam fiyat:190TL

1-VPN ile battle.net sitesinde bir Rus hesabı oluşturun.
2-VPN ile markete girdiğinizde tüm oyunların fiyatı ruble cinsinden hesaplanıyor.
3-COD:MW fiyatı ise 1.999 ruble gözüküyor.
4-Satın almak için ''buy'' seçeneğine tıklayın (Bunları yaparken vpn açık olsun).
5-Tıkladıktan sonra ödeme yöntemi,adres,şehir ve posta kodu girmenizi isteyecek bunları doldurun.
6-En son olarak kart bilgilerinizi girin ve ödemeyi gerçekleştirin.

Toplam fiyat:190TL
VPN i Rusya' ya mı ayarladın? ve Şehir posta kodunu filan Türkiye' den mi seçtin yoksa Rusya' dan mı?

VPN i Rusya' ya mı ayarladın? ve Şehir posta kodunu filan Türkiye' den mi seçtin yoksa Rusya' dan mı?
Sadece vpn'i Rusya'ya ayarlamak yeterli. Zaten hesabı açınca direkt Russian Federation yazıyor kayıt kısmında. Adres yerine de normal adresini yazabilirsin. Rusya'dan adres bulmana gerek yok

Bende aldım 183.00 TL ye geldi bana. Şimdi aldım hatta. VPN i Rusya' ya ayarladım BATTLE.NET uygulamasını indirip yeni hesap kura bastım direk Rusya ayarlı hesap oluşturma sayfası geldi zaten. Hesap açtıktan sonra uygulamadan oturum açtım VPN i kapatıp denedim tekrar EURO moduna döndü sonra tekrar oturum kapatıp VPN ile oturum açtım baktım bu sefer 1999 RUBLE yazıyor yapıştırdım hemen. Satın alma işlemi bittikten sonra da VPN i kapadım şuan 2.8 MB/S ile çekiyor sorunsuz. Hesabımı kontrol ettim 33 DOLAR çekmiş o da şuan 183 TL ye denk geliyor. Bu arada şehir adres ayarlarını filan hepsini İstanbul olacak şekilde düzenledim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı