Call Of Duty:Modern Warfare'i VPN ile Almak

sa arkadaşlar forum sitelerinde zaten 180 ile 200 TL arasında fiyata bulunabiliyor.Yabancı siteler ile uğraşmayın derim. Saygılar

Proton vpn üzerine vpn tanımam. 1 haftalık ücretsiz. Tüm ülkelerde 4 er sunucusu var. Hızı bayada iyi.

sa arkadaşlar forum sitelerinde zaten 180 ile 200 TL arasında fiyata bulunabiliyor.Yabancı siteler ile uğraşmayın derim. Saygılar
Yok bulunmuyor olsa bile onlar ekran kartı ile gelen kodlar rtx li bi kartın olmadan çalışmaz :D bide tanımadıgın kişiye para göndermek istiyorsan o başka :D ben blizzard`dın kendi magzasından aldım 180 tl ye :D

hocam bi sıkıntı yaşayan oldu mu ?
Çatır çutur oynuyorum, hala bir sıkıntı yok. Hatta Black Ops 4 ü de aynı şekilde almayı düşünüyordum 73 tl ye geliyordu vazgeçtim son anda sevmiyorum o seriyi. Birde oyunun güncellemeleri çok yüksek boyutlu. En son 2 3 gün önce 20 GB güncelleme geldi.

Herkese iyi günler. Oyunu bende vpn ilr alacağım da birkaç sorum var. Aldıktan sonra vpn açmaya gerek var mı oynarken? Aldıktan hesap ülkesini değiştirsem sıkıntı olur mu? Bir de Enpara Kredi kartı kullanacağım sıkıntı olur mu?

10 tl nerden kesti
Aldıktan sonra VPN isterseniz kapatın, birdaha açmanıza gerek yok, ülke değişimi yapmadım ama yaparsanda bir sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum ayrıca değişmeye ne gerek var?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı