Çözüldü Call of Duty MW 2 (2022) açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

cathforce

Picopat
Daha fazla  
Dostlar merhaba. Bugün uzun süre aradan sonra CoD MW 2'yi yükleyip oynayayım dedim, ama Battle.net başlatıcısından oyunu çalıştırmaya çalıştığımda "playing now"da kalıp oyun açılmıyor ve tekrar "play" tuşu geliyor. İnternetteki pek çok çözüme baktım fakat çözüm bulamadım. Oyunu silip yükledim, Battle.net Launcher'i özelliklerden her zaman yönetici olarak çalıştırılacak şekilde seçtim, ayarlardan "oyunu tara ve tamir et" seçeneğini seçtim fakat bir şey olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekran görüntüsü 2025-12-22 005050.png

Ekran görüntüsü 2025-12-22 005440.png

Çözüm
Dostlar merhaba. Bugün uzun süre aradan sonra CoD MW 2'yi yükleyip oynayayım dedim, ama Battle.net başlatıcısından oyunu çalıştırmaya çalıştığımda "playing now"da kalıp oyun açılmıyor ve tekrar "play" tuşu geliyor. İnternetteki pek çok çözüme baktım fakat çözüm bulamadım. Oyunu silip yükledim, Battle.net Launcher'i özelliklerden her zaman yönetici olarak çalıştırılacak şekilde seçtim, ayarlardan "oyunu tara ve tamir et" seçeneğini seçtim fakat bir şey olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Eki Görüntüle 2626496

Eki Görüntüle 2626497

Hocam GoodbyeDPI kullanıyorsanız kaldırıp deneyebilirsiniz.

Eki Görüntüle 2626496

Eki Görüntüle 2626497

Hocam GoodbyeDPI kullanıyorsanız kaldırıp deneyebilirsiniz.

Çözüm
Hocam evet kullanıyorum fakat servis olarak indirmedim. Yani kapatılıp açılabilir şekilde kullanıyorum kapatıp çalıştırmayı da denedim fakat olmadı.

GoodbyeDPI klasörünün içinde service remove dosyası var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı