Dergiye çıktıysa bu dahada yükselir ve yasaklanma ihtimali oluşur.LEVEL dergisinde okudum ben de.
Eee hocam gerçeği kabul edemeyecekseniz oynamayın zaten bu tür oyunları. Lawrence Araplar için halk kahramanı, ne bekliyordunuz ki?Bf1 Çanakkale cephesi olan bölüme kadar oynadım oyunda olsa türk bayrağı taşıyan hiç birşeye ateş edemem sildim oyunu zaten son bölümde de İngiliz casus Thomas Edward Lawrence Halk kahramanı ilan ediyor oyun![]()
İyi ozaman yarın başka bir gün Türkiye'yi işgal eden ve senin yaşadığın şehri yerlebir eden bir oyun çıkarsa onu da alırsın.Gereksiz duyar kasmaya gerek yok. Kaliteliyse oynarım. Yok Amerika yok Türkiye umrumda olmaz.
Minecraft'ın ülkemizde oyunda kan ve şiddet var diye yasaklandığını hatırlatmak isterim.Niye yasaklansın? Hele ki şu zamandan sonra yasaklanmaz. Bakınız haberlere.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.