Canınızın en çok acıdığı an neydi?

Sevgilim aldatmıştı. Bende telefon da küfür ettim sevgilisi de yanındaymış her şeyi duydu tabii. Parka çağırdı gel yüzüme söyle diye. Gittim sevgilisi ve arkadaşları dövdüler :D 7 kişi.

+ Köyde babam ve amcam kiremit döşüyorlardı. Kardeşime su götürken köşede asılı kalan kiremit kafama düştü ve yarıldı :D
 
6-7 yaşlarındayım babam bisiklet sürüyor ben arkasına oturdum çukura girince ayaklarımı içeri kapatmışım. Sağ ayak bileğim ters döndü 2 ay yürüyemedim. 2. Evin zemin kat balkonunda demirlere otururken düşüp kafamda sol kulağımın üs kısmını yarmıştım.
3. Boğazıma Lüfer kılçığı saplanmıştı.
4. Serçe parmağımı kapıya çarpıp kırdım.
Edit: Hatırladıkça eklerim.
 
Bir gece dalgınlıktan düşüp iki gözün ortası kısaca, burun üstü bölgeyi yarıp 2-3 ay hastahane ile uğraştım iki kaşın ortası bir dikiş insanlar çok fazla geçmiş olsun dileği iletmişti.

İyileştikten sonra izi kaldı eğer kaşlarımı havaya kaldırırsam belli oluyor.

İşin kötüsü bu olay gece 03 veya 05 gibi olmuştu. Ve bir saat kanayan bölge ile taksi bekledik dikişler atıldıktan sonra eve geldik kandan üstüme giydiğim beyaz kıyafet renk değiştirmişti nerdeyse sarı kırmızı bür şey olmuştu.

Böyle bir yaralanma hikayesidir.
Nasıl yardım diyorsanız demir vazoya kafa atmış gibi oldum. :D
 
1 - 3 Metrelik asma köprüden düştüm.
2 - Ayağım Scooterın altında ezildi.
3 - Bisiklet gidonu göğsüme saplandı.
4 - Ayak parmağımın ucundaki fazlalık kıkırdak parçası koptu.
5 - Elim kapıya sıkıştı.
 
Fiziksel acı olarak; yaklaşık 10 yıl önce bisiklet ile ani fren yaptıktan sonra ön teker üzerinden takla atıp yere düşmem ardından da bisikletimin altında kalmam. Tüm kemiklerimin sızladığını ve ses bile çıkaramayacak kadar acı çektiğimi hatırlıyorum. Kendi düşen ağlamaz hesabı kimseye de bir şey diyememiştim.
 
Yüksek bir yerden ayağımın altı yuvarlak bir şeye denk gelecek şekilde düşmüştüm. O gün bu gündür doğru düzgün spor yapamıyorum çünkü en ufak şeyde zarar görüyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı