Canlı yayın yapınca ping yükseliyor

logiwex

Megapat
Yer
Tekirdağ Çorlu
Daha fazla  
Önceki İSS'de 4 Mbps uploadım vardı yayın açıyordum, sorun veriyordu, ping yapıyordu. Görüntüde kayıplar oluyordu. Sorunu firmadan zannedip farklı bir firmanın 3 Mbps uploadlık tarifesine geçtim fakat ne yazık ki sorunum hala devam ediyor. Resmen sinirden küplere biniyorum. Halihazırda 4 Mbps uploadlı interneti boşu boşuna değiştirip 3 Mbps uploadlı başka firmaya geçtim. Normalinde ping yok fakat nedense canlı yayın yapınca anlık ping yükseliyor. Modem değerlerimi attım inceleyip yorumlarsanız sevinirim. 1 aydır sorunu çözemedim ki ayrıldığım firma da çözemedi, ne gibi sorun var hattımda?

30226575_1485150314940089_1968917487860842496_n.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
xDSL türevlerinde gayet doğal bir durum. Upload da Download da pingin çıkmasına sebep oluyor.

Çözüm? Fiber İnternet.
3 Mbps upload var ise, bitrate değerini 3000 yerine 2500 yapmalısınız ki oyun ile olan bağınız sağlıklı olsun.
Bitrate değeriniz nedir?

3 Mbps upload var ise, bitrate değerini 3000 yerine 2500 yapmalısınız ki oyun ile olan bağınız sağlıklı olsun.
Bitrate değeriniz nedir?
Emin olun 1000 bitrate bile verdim sonuç yine aynı anlam veremiyorum nerde sorun hata var? İssler sorunu bulamıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yayın ayarlarını kontrol et bence.
Hepsini denedim hatta 30 dakika için video çekeceğim sorunumu tam detaylı gösterebilmek için.

Yayın ayarlarını düşüğe çek, oyun ve yayın haricinde hiçbir şey açık olmasın.
Doğrudur tüm söylenilenleri bizzat yaptım hatta nvidia shadow play uygulamasından bile yayın açtım sonuç aynı :kararsız::cry:

Konu ile ilgili video - Videoyu çektim izlerseniz sevinirim.

Emin olun 1000 bitrate bile verdim sonuç yine aynı anlam veremiyorum nerde sorun hata var? İssler sorunu bulamıyor.

Hepsini denedim hatta 30 dakika için video çekeceğim sorunumu tam detaylı gösterebilmek için.

Doğrudur tüm söylenilenleri bizzat yaptım hatta nvidia shadow play uygulamasından bile yayın açtım sonuç aynı :kararsız::cry:

Konu ile ilgili video - Videoyu çektim izlerseniz sevinirim.
@Recep Baltaş @Ali Güngör

Yardımlarınızı beklemekteyim sorunum ortada video ile gösterdim. Çok araştırdım fakat çözüm bulamadım.

Bitrate değeriniz nedir?
Video'yu izlediniz mi? Cevaplarinizi beklemedeyim.

Hala cevap beklemedeyim.

Son düzenleme:
VDSL'de anladığım kadarıyla kronik bu sorun ya da direk upload ile alakası var. Upload'ınızı yükseltebiliyor musunuz belli bir ücret karşılığı? Ben uydunet kullanırken öyle yapıyordum, 10 mbps upload olmasına rağmen yine arada ping oluyordu ama normale göre daha az.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı