Güncel dosyayı da paylaşın da diğerleri de yararlanabilir. Süresiz olan bir cloud sitesine yükleyip paylaşın.
uyumlu cihaz:Casper A15fb.
sürüm:504 (Casper çıkışlıdır)
çıkış tarihi:11.09.2012
Forumdan USB bootable yapmayı öğrenin ve uygulayın, ardından booable ettiğiniz belleğe RAR içindeki dosyaları çıkartın.
Bilgisayarı yeniden başlatıp, bootable yaptığınız cihazı boot edin. 98 ekranı geldiğinde A15fb yazıp enter tuşuna basmanız yeterlidir.
İşlem tamamlandıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatıp BIOS'a girin BIOS'tan default işlemini yapın ve kayıt edin, çıkın.
İndirme bağlantısı:
Link
Merhaba hocam benim cihazım için BIOS Update konusunda yardımcı olur musunuz? Sizin yüklediğiniz BIOS'u kurmaya çalışıyorum ama bu ekranda kalıyor.
Merhaba hocam benim cihazım için BIOS Update konusunda yardımcı olur musunuz? Sizin yüklediğiniz BIOS'u kurmaya çalışıyorum ama bu ekranda kalıyor.
Murat merhaba.
Çözümü bu şekilde aramamalısın, çünkü ürün A15fb ise direkt onun BIOS bulman gerekiyor, önce BIOS'tan bir ekran resmi at, ben bakabilirsem bakarım, başkaları da destek olur.
Bilgisayarın altından ve BIOS ekranından resim cek, Casper'a mail gönder onlar sana mail olarak BIOS atacaklar, yukarıda attığın resimde ki gibi FreeDOS bir bellek oluştur Rufus ile ve gönderilecek olan BIOS'u yükle, bendeki link silinmiş, dosyayı da bulamadım bilgisayarda.
Murat merhaba.
Çözümü bu şekilde aramamalısın, çünkü ürün A15fb ise direkt onun BIOS bulman gerekiyor, önce BIOS'tan bir ekran resmi at, ben bakabilirsem bakarım, başkaları da destek olur.
Bilgisayarın altından ve BIOS ekranından resim cek, Casper'a mail gönder onlar sana mail olarak BIOS atacaklar, yukarıda attığın resimde ki gibi FreeDOS bir bellek oluştur Rufus ile ve gönderilecek olan BIOS'u yükle, bendeki link silinmiş, dosyayı da bulamadım bilgisayarda.
Murat merhaba.
Casper'den BIOS dosyası aldım bana 509 olanı gönderdiler. Onuda kurmaya çalıştım yine hata aldım. Mevcut BIOS'um 503 bu arada.
Merhaba hocam Casper'le iletişime geçtim ve bana BIOS gönderdiler fakat Murat hocama gönderdiğim gibi bir uyarı verdi. Size mevcut BIOS resmini gönderiyorum.
Bilgisayarın altında A15fb modeli yazıyor ama emin değilim bu cihaza ait olup olmadığından çünkü daha önce kasa değişikliginde alt kasayı değiştirmiş olabilirler. Seri numarasından bulunabilirse paylaşıyorum.
129pe3082081.
USB belleği bootable yaptım DOS menüsüne kadar geliyorum ama sonuç uyumsuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.