Casper BIOS güncelemesi nasıl yapılır?

Eren84921

Hectopat
Selamın aleykum. Casper'dan BIOS dosyamı istedim gönderdiler ama nasıl yapacağimi dahil anlatmadılar BIOS'u nasıl günceleyebilirim?

3 Adet dosya var BIOS güncelemesini nasıl yapabilirim?
Bios.png

@Recep Baltaş bios güncelemesini nasıl yapabilirim kaç gündür Bios'u nasıl güncellerim diye araştiriyom öyle bir dosya yok Casper firmasi nedense öyle dosya yapmiş

Son düzenleme:
Bunu uygulayın. Verdiğin rar içinde olan BIOS klasörü içindekilerinin hepsini belleği içine çıkart.
ME klasörünü klasör olarak belleğe çıkart. BIOS'dan USB boot edip DOS ekranı geldiğinde komut kısmına DOS yazıp enter'a bas.

Bunu uygulayın. Verdiğin rar içinde olan BIOS klasörü içindekilerinin hepsini belleği içine çıkart.
ME klasörünü klasör olarak belleğe çıkart. BIOS'dan USB boot edip DOS ekranı geldiğinde komut kısmına DOS yazıp enter'a bas.
ozaman sıkıntı olmaz mi çünkü önemli dosyalar var bir adam bana anakart üzerinden yapıyoruz diye söylemisti dediği şey doğrumu acaba boot edip dediklerinizi yaptiğimda birşey olmazmi acaba ? yada olursa ne yapmam lazım
size bişey dicem,hepsini aktarınca 2 dosya aynı ama ? bu nasıl olacak
Freedos'a tiklayınca içindeki işletim sisteminide siliyormu ?
ozaman sıkıntı olmaz mi çünkü önemli dosyalar var bir adam bana anakart üzerinden yapıyoruz diye söylemisti dediği şey doğrumu acaba boot edip dediklerinizi yaptiğimda birşey olmazmi acaba ? yada olursa ne yapmam lazım

size bişey dicem,hepsini aktarınca 2 dosya aynı ama ? bu nasıl olacak

Freedos'a tiklayınca içindeki işletim sisteminide siliyormu ?
hepsinin içine attim simdi biosa girip denicem eğer hata felan çikarsa ne yapmam gerke ?
başarıyla dos ekranı çikti ama fotorafı atim yinede bir hata olacağini istemiyorum bir hata olursa ve fanlar hızlıca dönecekmi ? bir sıkıntı yapmazmı acabA ?
Boyle bir ekran çikti yalnız Dos diyip ilericekmi ? bişey olmazmi çünkü günceleme öyle değildi başka casper bilgisayarlarda Dos demeden günceliyordu ?
20191208_235900.jpg

Kontrol edermisiniz yazılara yalnız bir ingilizcem yok biraz var bu kadar anlamam

Son düzenleme:
Söylediklerimi uygulayın, kafanıza göre bir şeyler uydurmayın.
uydurmuyorum demek istedigim birşey olmıcakmı ? laptopa zarar gelmez demi ? ilk defa yapıyorumda
Söylediklerimi uygulayın, kafanıza göre bir şeyler uydurmayın.
Dedinizi yaptim ama günceleme sistem bilgilerini atim Dos diyince uzun bir yazılar çikti o sırada 5 kere kapatıp açildi cihaz

Son düzenleme:
Dosyalar doğruysa sorun olmaz.
"Çünkü güncelleme öyle değildi, başka Casper bilgisayarlarda DOS demeden güncelliyordu ? "
Bunu diyen sizsiniz. Bu uydurmadan başka bir şey değil.

"Çünkü güncelleme öyle değildi, başka Casper bilgisayarlarda DOS demeden güncelliyordu ? "
nasıl günceleme öyle değildi diyorsunuz ben dedinizi yaptim güncelemedi aynı bios sürümü ve tarihi yazıyor ? uzun yazılar çikti yalnız başka bios günceleme yöntemi yokmu ? aksam aksam rahatsiz ediyomda

Merhabalar,dedinizi yaptim ama bios güncelemedi Dos yazdiktan sonra ekrana 5 kere kapanıp açildi sistem bilgisi yerinden baktigimda bios güncellenmemiş tarih 2018 yaziyor

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı