Onu ben de bilmiyorum, online oyun çok oynamıyorsan fazla etkileyecek bir şey değil.Tahminim 9 ms veya altıdır.Hocam bu arada Casper'ın ekran tazeleme 165 fakat ms kaç onu göremedim.
Onu ben de bilmiyorum, online oyun çok oynamıyorsan fazla etkileyecek bir şey değil.Tahminim 9 ms veya altıdır.Hocam bu arada Casper'ın ekran tazeleme 165 fakat ms kaç onu göremedim.
Onu ben de bilmiyorum, Online oyun çok oynamıyorsan fazla etkileyecek bir şey değil. Tahminim 9 ms veya altıdır.
Onlar masaüstüler için, laptoplarda ortalama 7 ms ve üstü.3 değil miydi 9'da çokumarım daha düşüktür.
Mağazaya sordum hocam bakalım ne diyecekler.Onlar masaüstüler için, laptoplarda ortalama 7 ms ve üstü.
Onlar masaüstüler için, laptoplarda ortalama 7 ms ve üstü.
5 ms gayet iyi hocam.Mağazaya sordum hocam bakalım ne diyecekler.
Hocam 5 ms'miş. Gayet iyi değil mi? Acer'ın bazı modellerinde 3 ms görmüştüm.
5 ms gayet iyi hocam.
Kusura bakmayın susturulmuştum ondan geç yanıt attım.
Evet, virgülden sonra boşluk bırakmamışım. Bugün 2. oldu bu uyarı çok can sıkıcı.Yanlış yazımdan dolayı mı? Bende de dün gece olmuş, attığım randomla alakalıydı. Biraz saçma. Üstte birisi hakaret etmiş ona kısıtlama gelmemiştir![]()
Yeni konu açıp bütçeni söylemeye ne dersin?Ben de bişey soracam turbox kasa alınır mı benim çok fazla bütçem yok
Evet, virgülden sonra boşluk bırakmamışım. Bugün 2. oldu bu uyarı çok can sıkıcı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.