Casper Excalibur alınır mı?

Ön yargı, ona bakarsanız ben aldım 1.5 yıldır kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım. Markaların pek önemi yok çünkü RAM ve harddisk harici hepsi aynı işlemci ve ekran kartını kullanıyor. Bir de dış görünüş değişiyor o kadar. Hepsinin kullandığı parça aynı, 6 ayda bir termal macun değiştiriyorum canavar gibi.

Ben hayatımda böyle saçma bir yazı görmedim. Ama bilgisayarı sadece işlemci, ekran kartı, RAM ve harddiskten olduğunu düşünen birisi için normal bir yorum.
Ne demek hepsi aynı şeyi kullanıyor? O zaman bu kadar farklı marka olmasının fiyatlarındaki farklılıkların ne amacı var?

Millet salak mı, niye insanlar kalite istiyor, pahalı markalar tercih ediyor? Her şey aynı diye, en ucuzuna kaçalım o halde Casper alalım. Ucuz etin yahnisini de afiyetle yiyelim.

Son düzenleme:
ya ben aldım casper vatandan 500 TL ama Sıkıntı olursa garanti var ve paramızıda geri veriyorlar vermiyorkar felan demeyin. gerçekten veriyorlar sıkıntı olsa direk sıkıntıya bakip veriyorlar laptopu ikinci ısınma surunu olursa vatana götür parani geri al bu kadar başıt ama casper kullanıyom herkese tavsiyem alsın ama güvenilir biriden almalısınız. yani ısınma felan olmaz ben vatandan aldım alabilirsiniz vatandan güveniyorsaniz kendinize :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı