Bu laptopu almayı düşünüyorum, sizce nasıl veya daha iyisi var mı ben beğendim özelliklerini bir size de soruyum dedim.
Çift Turbo fan koymuşlar içerisine ancak tam ortaya koymuşlar ikisinide bilgisayarın tüm ısınan parçaları sağda olduğu için turbo fanlar sadece işlemciye etki ediyor yani sıcak havalarda soğutucu kullanılmalı ben 25 derece havada da PUBG oynadım 39 derecede de 25 derece havada bilgisayar ısısı 80 derecede stabil kalıyor , ancak 39 derece havada kesinlikle soğutucu kullanılmalı bilgisayar çok fazla ısınıyor yani fanlar ortada olduğu için sadece orta kısmı soğuk tutuyor bu durumda diğer parçaların ısınmasında sorun yaratıyor. Ancak şunu da belirtmem gerekir 39 derece havada oynarken bile herhangi bir kasma yaşamadım. Ben pek oyun oynamıyorum yazılımla ilgilendiğim için oyun içinde uzun soluklu bir deneyimim olmadı. Ciddi bir şekilde oyun oynamak isteyenler için Excalibur G770 ısınma açısından diğer Gaming Laptoplara göre geri kalıyor. Ama benim gibi arada sırada oyun oynayanlar ve iş için kullananlara önerebileceğim bir Laptop.Hocam oyunlarda zaten kasmayacak içine koydukları parçalar sayesinde, bize termal anlamda ne kadar başarılı onun testini yapın detaylıca konu da açın forumda biz de inanalım, böyle yazınca inandırıcı olmuyorsunuz hepiniz daha yeni sayılırsınız çünkü burada.
Kesinlikle yazın soğutucu her modelde şart yoksa bilgisayadan bende gayet memnunum. Performansı gayet iyi.Merhaba 3 aydır kullanıyorum.
Oynadığım en ağır oyun GTA 5 oldu diğerleri bu makineyı ısıtması bile.
GTA 5 tede süper soğutucuyu açınca normale dönüyor.
Ben gayet memnunum fiyat performans ürünü olarak tercih ettim pişman da olmadım.
Kesinlikle HDD değil SSD'yi yüksek al benim en büyük hatam orada oldu ayrıca SATA SSD portu var içinde M.2 2280 SSD çıkıyor.
Daha sonra SATA SSD ile desteklersin istersen.
Ama HDD için verilen para boşuna bence 16 GB RAM fazla 8 GB işini fazlasıyla görüyor maliyeti düşürmek istersen oradan.
Yalnız bir arkadaş bahsetmiş pervaneler ortada. Isınan kısım sağ taraf oluyor genelde.
Yazın soğutucu ile kullanım zaten tüm modellerde olmak zorunda diye düşünüyorum.
Bu laptopu almayı düşünüyorum, sizce nasıl veya daha iyisi var mı ben beğendim özelliklerini bir size de soruyum dedim.
Hocam oyunlarda zaten kasmayacak içine koydukları parçalar sayesinde, bize termal anlamda ne kadar başarılı onun testini yapın detaylıca konu da açın forumda biz de inanalım, böyle yazınca inandırıcı olmuyorsunuz hepiniz daha yeni sayılırsınız çünkü burada.
Casper Excalibur G770 alınır mı?
Arkadaşlar bu cihazı almayı düşünüyorum. Birkaç merak ettiğim bir şey var, cihazı kullananlar dönüş yapabilirsem sevinirim.www.technopat.net Excalibur G770 neden kötü?
Merhabalar ilk olarak forumda yazılan bütün G770 mesajlarını okudum ve maalesef tatmin olamadım. Herkes Casper markasına ait bilgisayar dışında kullandığı ürünlerden veya eski Casper bilgisayar modellerinden yaşadığı şansızlıklar sonucu Excalibur'u ezmiş. Excalibur G770 veya Excalibur'un son...www.technopat.net
Bunun gibi binlerce konu atayım mı sana? Casper övmeye devam et. Arkadaş 95 derecede sıcaklık değerleri gördükten sonra parasını sen yollarsın.
"Kullanmışlar mı?" Argümanı çok rezalet bir argüman haberiniz olsun. 2020'de bir şeyin iyi ve kötü olduğunu bilmemiz için illa kullanmamız gerekmez.
Benimde demek istediğim Casoer geçmişte çok iyi işler başaramamış olabilir ancak günümüzde Excalibur gibi bir gaming Laptoptan bahsediyoruz ısı değerleri yükselse bile (Ki sistem turbo fanlar ve gaming mod sayesinde ısıyı sabit tutuyor.)kasma yaşamadığımı yukarıda belirtmiştim Excalibur başarılı ve güçlü bir Laptop ancak sıcak havalarda özellikle 39 40 derece havalarda oyun oynarken soğutucu kullanmak (Ki bu her sistemde gereklidir monster asus vs. farketmiyor sıcak havalarda her Laptop ısınır.) sistemin sağlığı için gerekli, ancak kullanılmasa bile performansında düşüş kaybı olmuyor bizzat denedim. Excalibur alınabilir bir Laptop.Ryzen 4.seri çıkmasaydı al derdim ancak çıktı.
Bunu tercih etsen daha iyi;
Yine de Intel istiyorsan Excalibur alabilirsin. 4 aydır G770 kullanıyorumAsus FA506II-BQ150 AMD Ryzen 7 4800H 8GB 512GB SSD GTX1650Ti Fiyatı
Asus FA506II-BQ150 AMD Ryzen 7 4800H 8GB 512GB SSD GTX1650Ti en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Sen forumda eski olduğun için Casper'ı hep kötü olarak bileceksin.
Burada yeni laptoplarından bahsediyoruz MSI, ASUS ,Casper veya diğerleri soğutma konusunda mükemmel sayılmaz.
Yaptığım incelemede neredeyse tüm markalar var.
@alp_sarı İncelemeye bir bakın , Excaliburun performansının çoğu laptopdan iyi olduğunu göreceksin. Yüksek frekans değerlerini daha düşük termal değerlerle sağlıyor.
Gaming laptoplarda sıcaklık rezilliği | undervolt
Bildiğiniz gibi dostlarım PC oyunları oynamak hayatımızın bir parçası haline geldi. Yüksek performanslı mobil işlemciler piyasaya sürüldüğünden beri, en az 5000 TL genel olarak(6000-10000 TL arası ücret) vererek sahip olduğumuz taşınabilir PC olan Gaming notebooklar hepimizin gözdesi oldu fakat...www.technopat.net
Oyunlarda kasmıyorsa ve Anakart sıcaklığı kritik seviyeye ulaşmıyorsa ve Intel 100 C dereceye kadar güvenli derken ,CPU'nun anlık olarak çıktığı 90C derecenin, ne gibi bir zararı olabilir.
Bize engin bilgilerinizden bahsedin.
Ayrıca Recep Baltaş'ı referans göstereceğinize kendi kanıtlarınızdan bahsedin.
Recep Baltaş'dan öğrendiğimize göre 14.000 TL lik laptop'un 100 C derecede Cpu sıcaklığında çalışmasında sorun yok.
Önyargılarından dolayı doğru kararlar veremiyorsun malesef.
Dipnot: İncelemeyi okumadan mesajımı alıntılayıp laf yarışına girmemelisin ,siz recep baltaştan birşeyler öğrendiyseniz bizde öğrendik .
Yani konu sahipleri G770 cihazı kullananların fikirlerini istemiş, konuya cihazı kullanmamış herkes gelin güvey olmuş, sizde 10 yıl önceden hortlayıp gelen Casper algısından yapılan yorumları kale almışsınız.
Komik.
+1Benimde demek istediğim Casoer geçmişte çok iyi işler başaramamış olabilir ancak günümüzde Excalibur gibi bir gaming Laptoptan bahsediyoruz ısı değerleri yükselse bile (Ki sistem turbo fanlar ve gaming mod sayesinde ısıyı sabit tutuyor.)kasma yaşamadığımı yukarıda belirtmiştim Excalibur başarılı ve güçlü bir Laptop ancak sıcak havalarda özellikle 39 40 derece havalarda oyun oynarken soğutucu kullanmak (Ki bu her sistemde gereklidir monster asus vs. farketmiyor sıcak havalarda her Laptop ısınır.) sistemin sağlığı için gerekli, ancak kullanılmasa bile performansında düşüş kaybı olmuyor bizzat denedim. Excalibur alınabilir bir Laptop.