İnceleme Casper Excalibur G870 neden alınmaz?

Valla beni gömdün mü çıkardın mı anlamadım ama GTX serisi genelde GPU olarak çok iyi soğuyor ondan demiştim. RTX serisi laptoplar genel olarak daha ağır o konuda.
SeN nASıL BöYlE DeRsİN KaFiR

O sponsorlu videoları görünce böyle bir tepki de bekliyorum hala bu arada ama o konuda Technopat camiası iyi bereket. Fan sorununa tekrar gelecek olursam fan sorunları senin model ile benim modelde ortak muhtemelen o yüzden hangi modele laf attığın önemli değil. Bir de seni ben niye gömiyim bir de banane demişsin hayda.

Son düzenleme:

Ya yapma böyle Allah aşkına ben alışmışım burada kavga gürültülü tartışmalara böyle nazik yaklaşınca ne diyeceğimi bilemedim. Benim hatam genel marka eleştirisi sandığım içindi, kusura bakma G870 hakkında bir şey diyemeceğim her söylediğinde haklı olabilirsin. G770 gelecek olursak evet bazen nadir de olsa FPS düşüşü alıyorum özellikle Dead Space remake oynarken aldım ama 10-15snlik bir şeydi onun dışında batarya takılı olsa bile bitiyor evet bu sorun var ama onun dışında samimi söylüyorum ayarlar ultrada 40-70 FPS arası oynadım bitirdim oyunu bir kere bile ne GPU'nun ne CPU'nun 85 dereceyi geçtiğini görmedim altında NS2000 soğutucum var belki ondandır. Cevabın içinde teşekkür ederim böyle kaliteli tartışmaları özlemişim.

Ben zaten Casper'ı 2007'den beri kullanıyorum yani Casper'ı kötülemek ve kavgasını yapmak benim kitabıma ters ve bu benim sorunum değil benim sorumluluğumda değil hatta muhtemelen Casper'ı baya seven bir forum kullanıcısıyımdır. Ha kötü bir şeyini de görürsem hemen eleştiririm ama 2007'de aldığımız daha doğrusu babamın aldığı bilgisayarı hiç unutmam. Marka değil model eleştirisi yaptım ve yaşadığım sorunları dile getirdim ben sadece. Amacım kimseyi rencide etmek değil. Alacaklar ne gibi bir durumla karşılaşır onu anlatmaya çalıştım benim gözümden.

Ben Casper'ı ola ki gömeceksem bunu kullanıcıları üzerinden kesinlikle yapmam.

Son düzenleme:
Bende G870 Rtx 3060,i5 12th,16 gb ram, 1tb ssd li modeli var. Haziran 2023 te almıştım. Bendeki tek sorun oyun oynarken wasd tuşlarının olduğu kısım soğuk olurken sağ taraf ısınıyor. Fanların ikisinin de aynı yerde olması mantıklı mı mantıksızmı çözemedim. Bundan dolayı kaynaklanıyor olabilir. Arkadaşımda da g770 model var onda da aynı sorunun olduğunu söyledi.

Bir çok oyunu deneyimledim. Oyunları hiçbir zaman ofis modu dışında açmadım gerek te yok bence. Fanları full açıp oyunları oynarım. Hapörlörü bence iyi olduğu için fan sesini bastırabiliyor. Oynadığım oyunlara gelecek olursak RDR 2 oynadım Ac Valhalla oynadım Bannerlord oynadım Cyberpunk 2077 oynadım Gow oynadım bu oyunlarda da 85 derece üstü çıkmadı. Pc yi zorlayan tek oyun Starfield oldu onda da 90 dereceyi gördü. Ama ilk çıktığı zaman oynamıştım sorunlu bir oyundu o zaman. Belki bundan dolayı olabilir.

Teknik servis hakkında da şunu söyleyebilirim. Geçen ay pc yi bakıma gönderdim. Bir sorun olmadı. Daha sonra bilgisayar gelince de aradılar. Bana iyi davrandılar yüzüme kapama filan olmadı

Furmarkta 5-10 dakika aralığında büyük bir sıcaklığa ulaşmadım. 8x Msaa açık şekilde denedim.

Bu bilgisayarı aldığıma pişmanmıyım diye soracak olursak yani pişman değilim beni idare ediyor. Ama şuanki kafam olsaydı başka alternatiflere yönelebilirdim. Zaten ben hp victus alacaktım ama mağaza görevlisinin beni bu bilgisayara yönlendirmesiyle excalibur aldım. Yaklaşık 2500 tl indirimli almıştım ufak bir çiziği olduğu için.

İncelemeyi yapan arkadaşın bu incelemeyi yazarken biraz sinirli olduğunu düşünüyorum. ama işini yaparken dikkat etmiş uzun uzun yazmış,özen göstermiş. Kendisini tebrik ediyorum.

İncelemeyi yapan arkadaşın bu incelemeyi yazarken biraz sinirli olduğunu düşünüyorum. ama işini yaparken dikkat etmiş uzun uzun yazmış, özen göstermiş. Kendisini tebrik ediyorum.

Ofis modunda laptop tabii ki ısınmaz 60W GPU limiti koyuyor o mod bu da 10 15 fps kayıp demek. Tam performans için yüksek performansa almanız gerekiyor ve bu modda da thermal throttle yemediği oyun yok neredeyse. Hem CPU hem GPU ikisi de thermal yiyor. Kısacası thermali çözmek için kaliteli macun sıkmak gerekiyor yoksa full performans kullanamıyorsunuz ısıdan zaten Excalibur'u bu yüzden önermezler forumda. Şu ısınma sorununu ya her ürünlerinde kaliteli macun kullanarak ya da daha güzel bir sistem ile çözseler burada överdim şu an yani bu yüzden sinirliyim tam olarak. Soğutması güzel olsa peynir ekmek gibi satacak cihaz bence.

En ucuz RTX 4060 olduğunun farkındayım cihazın ama ocak gibi çalıştığını söyleyebilirim elimdeki cihazın ve evet, incelemeye deli gibi özendim güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Zaten yazmadan önce hem G870'in inceleme konularını teker teker başka forumlarda dahil olmak üzere neredeyse hepsini gezdim, yetmedi YouTube'da bulunan içeriklerin hepsini gezdim, o da yetmedi inceleme özet olsun diye yarısını kestim yeni şeyler ekledim falan. Buna rağmen beğenmeyen oldu onlarda nazar boncuğu oldu artık. Her şeyi geçtim inceleme tarzında olsun diye photoshop ile görsel hazırladım biraz basite kaçtım ama sonuçta bir şeyler ekledim ve başka başka laptopların incelemesinden bile esinti var konuda.

Yani sizin konuda görmediğiniz aslında bir sürü maddeler ve içerikler vardı eleştiri yağmuru yer diye kaldırdım ki gelip şu an yukarıda bulunan maddelere bile eleştiri yapan oldu. Bizim ülkede ucuz ürüne eleştiri yaparken çok dikkatli olmak lazım. Yazdığım esna da eleştireceğim bir içerik kaldırıldı bile adamlar videoyu silmiş konuyu ben yazasıya kadar.

Koskoca kanal sahibine yorumlarına gidip dedim ki, "bak bu ürün ucuz oluyor genelde diğer modellere göre seni ondan yorumlarında linç etmişler en azından marka değil model eleştirisi yapsaydın" gün içinde cevap verdi bana " yorumunuz için çok teşekkür ederim efendim" dedi. Bende ne güzel kanal sahibi ya bu dedim bu adam linç edilir mi ? Bu konuyu paylaşırken onları da paylaşayım dedim, yoruma bastım bir baktım içerik yok diyor. Paylaşamadım konumda adamları, istemeden adamın videosunu sildirdim.

Kısacası gerçek kimliğimi bilseler evimde basılabilirdi diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Hangi kanal bu

Yorumuna gidemediğim için asla öğrenemeyeceğim kanal. Öyle rastgele G870 yazarken çıkmıştı karşıma ama arayabilirim çok önemliyse.
ben performans modunda deneyeceğim bakalım neler değişecek. Ofis modunda da cyberpunktan nasıl 100 fps aldım Rdr den nasıl 60 70 fps aldım anlamadım

ben performans modunda deneyeceğim bakalım neler değişecek. Ofis modunda da cyberpunktan nasıl 100 fps aldım Rdr den nasıl 60 70 fps aldım anlamadım
DLSS ve FG kaynaklı olabilir ya da ayarlardan yani görmeden bir şey söylemek çok zor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Benim ilk laptopumun (ya aynı ya da bir tık daha yeni modeli) içini açıp macun sürmüşler yeni fark ettim. YouTube keşfet keşfet bitmiyor her zaman ki gibi.

Son düzenleme:
DLSS ve FG kaynaklı olabilir ya da ayarlardan yani görmeden bir şey söylemek çok zor.
Evet frame generation modla yüklemiştim cyberpunkta öyle 100 fpslerde dolaştı ama rdr 2 de ultra değil yüksek-ultra ayarlarda oynuyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…