İnceleme Casper Excalibur G870 neden alınmaz?

Ya lanet olsun başka seçeneğim kalmadı yoksa bu lanet hiç bir işime yaramayan laptobu almazdım mecbur kalmıştım!

Ya lanet olsun başka seçeneğim kalmadı yoksa bu lanet hiçbir işime yaramayan laptopu almazdım mecbur kalmıştım!

Mecbur kalınsada alınmamalı çok kişiyi uyardım bazıları almaktan vazgeçti bazıları inatla aldı şimdi Şikayetvar da yalvarıyorlardır.

Ellerinize sağlık, Casper’in herhangi bir modeli herhangi bir ürünü asla alınmaz… Mediamarkt’ta gezinip Laptopları incelerken reyondaki bir Excalibur 60K TL’lik laptop deli gibi fan sesi veriyordu boştayken. Fasonun da fasonu, leş gibi bir marka.

İnceleme gerçekten çok detaylı olmuş hocam.

Excalibur monitörü ben Evkur'dan gördüm rezalet di onu da ekleyin listeye.

Mecbur kalınsada alınmamalı çok kişiyi uyardım bazıları almaktan vazgeçti bazıları inatla aldı şimdi Şikayetvar da yalvarıyorlardır.
Başka sistem yoktu aldığım vakit, diğerleri 3050 i5 işlemciler 45 binden başlıyordu yanlış hatırlamıyorsam eğer.

Başka sistem yoktu aldığım vakit, diğerleri 3050 i5 işlemciler 45 binden başlıyordu yanlış hatırlamıyorsam eğer.

Umarım sistemin iyi çalışır ama hatırlatmak isterim o aldıgım laptopu Casper üretmiyor Çin'in en kötü sistemine adını yazdırıyorlar ve bam 4 katı fiyat tamir de edemiyorlar en saglam parça hangisi onu alıyor servis senden.

Bendeki sistem şu:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…