Casper GT630M/635M için Nvidia 344.75 Güncel Sürücü

Murat abi kurban oluyum bana yardım et. Oyunlarda her yerde kasma yaşıyorum bu güncelleme işin yapamadığım için. Farmat atttım düzelmedi. Gösterdiğin işlemi yapamıyorum. Lütfen uzaktan bağlanıp yardım et.

Murat abi senden haber bekliyorum abi.

Son düzenleyen: Moderatör:
361.91 Yeni sürüm:
Bunu indir Winrar ile çıkart.
http://us.download.nvidia.com/Windows/361.91/361.91-notebook-win10-64bit-international-whql.exe
Çıkarttığında altta verdiğim yere gir. Boş alana sağ tıkla farklı kaydet tıkla. Masaüstüne kaydet. Boş bir klasöre girip özelliklerden uzantıları gizle işaretini kaldır.
http://laptopvideo2go.com/infs/360series/36191_win10x64/nv_dispi.inf
Masaüstüne kaydettiğin dosya adını değiştir ve txt bölümünü sil kaydet.

Son düzenleme:
yaptım ancak yüklenmiyor cmd yönetici çalıştırıp bcdedit kodlarıı yazdım başarıyla tamamlandı dedi. Ardından verdiğiniz driverı winrar ile klasöre çıkarttım. Sonra nv_dispi.inf dosyasının sonundaki txt yi silip kaydettim. Sonra driverın bulunduğu klasöre atıp çalıştırdım hata verdi.

Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting
Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting
Sorun bu şekilde Nvidia driverlarını DDU ile belirtildiği gibi kaldırdım.

Hocam öncelikle bu rehberi yaptığın için çok teşekkür ederim fakat daha detaylı bir anlatım yapmanı istediğim için bu yorumu yapıyorum. Öncelikle sistemimde Windows 10 kurulu ve en güncel sürümü kurduğumda FPS düşüşleri yaşıyorum grafik ayarlarını kontrol panelinden ayarladığım halde hala sorunla karşılaşıyorum. Laptobu temizledim ısınma sorunu yok bu yüzden sürücüsünde sorun var sanırım. Son sürücüyü nasıl kuracağım hakkında detaylı bir anlatım yaparmısınız? Teşekkürler.

Model Numarası: CNY-B980-4K35V-S
kimlik.png

Son düzenleme:
@ertuk123 Yazdığım gibi yapmadığından hata almışsın. Kurulu olduğu bölüme atın diye birşey mi yazdım da direkt klasör içine atıyorsun? Bulunduğu klasöre atın diyorum. Display içine bak oradadır.

bu yüzden sürücüsünde sorun var sanırım.
Yukarıda yazılanlara bakarsanız ve ilk başa baktığınızda zaten nasıl yapıldığı konunun amacı da kurulum olduğundan tekrar burada anlatmayacağım okuyun kısaca.

@ertuk123 Yazdığım gibi yapmadığından hata almışsın. Kurulu olduğu bölüme atın diye birşey mi yazdım da direkt klasör içine atıyorsun? Bulunduğu klasöre atın diyorum. Display içine bak oradadır.

Yukarıda yazılanlara bakarsanız ve ilk başa baktığınızda zaten nasıl yapıldığı konunun amacı da kurulum olduğundan tekrar burada anlatmayacağım okuyun kısaca.

Hemen deneyip sonuçtan haberdar edeceğim, tekrar teşekkürler.

DDU ile kaldırdığımda ekran kartı aygıt yöneticisinde gözükmedi, ne yapacağım?

Görüntü bağdaştırıcı kısmının resmini paylaşın bakalım.
bcdedit -set TESTSIGNING ON

Yukarıdaki ayarı yapamayan arkadaşlar için söylüyorum BİOS'tan Secure Boot ayarını kapatmalısınız.

Model Numarası: CNY-B980-4K35V-S

İlk önce DDU ile Nvidia'yı sildim daha önce kurduğum için ardından Murat5038'in yapmış olduğu rehberdeki adımları izleyerek en son çıkardığı sürümü kurdum. Sorun geçti fakat perfonmansta bir değişiklik göremedim, Nvidia grafik ayarlarında yardım edebilirmisin? FPS en fazla 70 oluyor en düşük 20'lere kadar düşüyor.

Oyun: GTA San Andreas

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı