Casper kötü bir marka mı?

Genelde ısınma problemine sahip bir çok dili yanan kullanıcı gördük. Çok bilgisayarı zorlayacak işlerle uğraşmıyorsanız günlük kullanımda kurtarır.
 
Ultrabookları tipoloji olarak çok güzeller lakin kendi kendine vida atıyor ısıdan dolayı. Yani bir müddet sonra uzay montaj yaparsa kendi kendine şaşırmayın. Çok fazla ısınıyorlar.

Eski nesil ultrabookları office ve günlük işler için güzeller. Oyun oynamazsan kullanırsın. Diğer ürünleri hakkında bir şey diyemeyeceğim genel olarak kötü bir marka evet. Kötünün iyisi diyelim.
 
Ben size bunları öneririm hepsinde r5 3500u işlemci var içinde kendi ekran kartı Vega 8 var çoğu oyunu kaldırır. Neredeyse hepsinin özellikleri aynı beğendiğinizi alırsınız.
 
Casper S500 laptop almayı planlıyorum bazı kötü yorumlar okudum memnun kalan da var ama emin değilim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Cihaza odaklanın, Firma geçmişte bir haltlar yemiş belliki ancak şu an bu durumu laptop piyasası için
Aynı olduğunu düşünmüyorum.

- Öncelikle çok araştırarak, 3 ay önce Casper Excalibur G770 satın aldım cihaz her kuruşunu hak ediyor.
-Batarya performansından memnunum, kaliteli bileşenler kullanılmış,

- S500 serisi için pek bir bilgim yok, ama sadece S-500 kullanan kişilerden gelen yorumları dikkate alın,
(Her cihaz için geçerli)
-Çünkü forumda, Casper'a karşı genel karşıtlık var.

-Cihaz ile ilgili her türlü sorularınızı cevaplayan WhatsApp hattı mevcut, birkaç kez firmaya soru sorduğum oldu, genelde ertesi gün veya iki gün sonra dönüş yapılıyor.

Dediğim gibi karar verdiğiniz cihaz hakkında konu açın, sadece cihazı kullananların yorumunu dikkate alsanız daha iyi.
 
Casper S500 laptop almayı planlıyorum bazı kötü yorumlar okudum memnun kalan da var ama emin değilim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Masaüstü bir Excalibur kullanıcısıyım daha 2.gününde servise geri gitti ve servis aşırı ilgisiz. Kurmaya bile kendileri gelmedi okadar deyim. Şehir içinden bilgisayarcı yolladılar. Eskiden de Casper kullanıyordum yine çok problem yaşadım bu yüzden mümkünse başka bir marka tercih edin.
 
Eski patronumun 2011 yılında söylediği bir laf vardı. " Casper ve Hp olmasa batardık herhalde."
 
Bende Casper Nirvana C700 adli bir laptop var hala da onu kullanmaktayım :D laptop 5 yıllık GTA 5 aldım indirdim PC'ye ağır geldi NVIDIA GT940M ekran kartı hep mavi ekran vermeye başladı çok konu açtım sorun donanımsal kısa ve öz bir şekilde bilgisayarı temiz kullanırsan seni 3-4 sene götürür bu benim PC nasıl bu kadar dayandı hala şaşırıyorum :D.
 
Casper S500 laptop almayı planlıyorum bazı kötü yorumlar okudum memnun kalan da var ama emin değilim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ben bütçemden dolayı Casper S500 aldım. Amacım web tasarım okuyorum ileride kariyerimide yazılım düşündüğüm için şimdilik beni idare etsin diye aldım. Valla oyun laptobu değil ama güzel bir şekilde ETS 2, FIFA 19 - 20, GTA 5 gibi çok sistem zorlamayan oyunları oynuyorum ve gayet memnunum performansından. Ama eğer bütçenizin üstüne çıkabilirseniz daha iyi laptoplar tavsiye edilir. :)
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı