Casper kötü bir marka mı?

2003'de ilk bilgisayarım Casper marka hazır bir sistemdi. Uzun süre sıkıntısız kullandım onu ve dönemine göre de gayet iyi bir sistemdi. Zaman geçtikçe ve artan tecrübeyle özünde dandik olan markalarla bağı koparıp daha kullanıcı dostu markalara geçebiliyorsunuz. Isınmadan ziyade kullanılan parçaların da özenli seçilip kaliteli olduğunu düşünmüyorum. Servis görme ihtimaliniz bir hayli yüksek. Serviste göreceğiniz hizmet de muammalar içinde yüzüyor.

İnsanlar eskiden daha tecrübesizken Casper hazır sistemleri (dengesiz sistemler idi) çok fazla tutuluyordu. Bilgi ve farkındalık artınca tutulma oranları azaldı. Şu an laptoplarda gördüğüm kadarıyla dengeli sistemler kursalar da ısınma sorunlarının bittiğini ve parça bazında kaliteli olduğunu hiç sanmıyorum.
 
Son düzenleme:
son yıllarda neler yaptılar da böyle olumsuz algı kazandılar bilemiyorum ama ben servisinden de cihazından da memnundum. nirvana tw8 serisi laptopu 9-10 yıl kullandım. 2 defa benim hatam olmama rağmen garanti kapsamında ücretsiz yapıldı. cihazın başına gelmeyen kalmadı perte çıkmadı. en sonunda bozulsun da değiştireyim artık diye sıkılmışken ssd aldım 1 yıl daha gitti sonra da cihaz hakkın rahmetine kavuştu. eğer kısıtlı bütçe varsa ve çok da profesyonel işler yapılmayacaksa f/p açısından hala alınabilir bence, neden olmasın. tabi bütçe 5-10bin arasındaysa lenovo'ları araştırın derim. son 1 yılda birçok tanıdığıma lenovo aldırdım memnunlar kendim de şu an lenovodan yazıyorum.
 
Satılmayan merdiven altı ürünlere damga basan bir şirket. Bütün cihazları insanları kandırmaya yönelik. Hiçbir cihazını tavsiye etmem.

Müşteri hizmetleri denen şeye sahip olduklarını sanmıyorum. O kadar ilgisiz bir firma ki.

"Ca$per" adının hakkını veriyor. Varlığıyla yokluğu bir olur. Fark edemezsiniz.

Arkadaşa katılıyorum
 
Keşke yazmasaydın savaş çıkaracaksın her yer kan gölü olacak, fan boylar gelcek, anti fan boylar onları susturcak daha sonra asuscular gelcek keşke böyle bir konu açmasaydınız :D.
 
Alacağınız laptopun anakartının aklınıza gelebilecek en düşük kalitede olduğuna ve birkaç sene sonra sorun çıkaracağına emin olabilirsiniz. Ama teknoloji şans işi.
2010 yapım Nirvana serisine ait laptop CPU fanına yeterli voltajı veremiyor. Bunun yanında normal Windows 7 Home Basic dışında karalı çalışan, içindeki donanımların Win 7 ve Vista dışında hiçbir desteği sağlattırmadığı firmadır. Bu yoruma da aynen katılıyorum.
 
Casper alan kişinin aklında sorun vardır.
Casper alan kişinin aklında sorun vardır.
Sorun sende sanırım ,önceki konudaki gibi saçmalıyorsun.
-Kimseye Casper aldı diye hakaret etmeye hakkın yok.
-Aldım ve memnunum.
-Senin forumlardan uzaklaştırılman gerek.
Kimseyle bu şekilde konuşamazsın.
Cihazı aldıysan konuş , almadıysan geç git.
 
Tavsiye etmiyorum. Bütçeniz varsa zaten hiç bulaşmayın.
Beterin de beteri vardır (Bkz. PRO2000) ama baştan betere bulaşmazsanız beterin beterine zaten ulaşmazsınız. :)
 

Geri
Yukarı