Casper nasıl bir marka?

MSI>ASUS>Monster>Acer Predator.
Tercih sıralamanız bu olsun Acer Nitro ile ilgili çok kronik sorun okudum ve Acer ışık sızmasını garantiye kabul etmiyor kendi sitesinde de yazıyor.

HP Casper kadar kötü değil fakat ben ofis kullanımı için alacağım dersen Lenovo bakabilirsin çok kaliteliler özellikle de Lenovo Yoga modalleri dönen ekran sayesinde ve dokunmatik ekranı sayesinde ofis için mükemmel olabiliyor. Ayrıca Lenovo'nun neredeyse son 5 yıldır çıkardığı her pc HDMI girişli yani bir monitöre veya TV'ye bağlayabilirsin.

Ben 10 senedir idare ediyorum, hala oynarken zevk aldığım oyunlar var. Doların gözü kör olsun. Hayırlısıyla ABD 2009'daki gibi deli gibi dolar basar da biz oyuncuların kesesi biraz rahatlar.
Güncel oyunlar açılmıyordu, yani oyunlarımdan en ağır olanı mayın tarlası idi...

Acer düşünüyorum zaten, HP ısınma haricinde kaliteli dediler ama dediğim gibi Casper'ı böyle beklemiyordum
Acer nitro 5 amd ryzen 5 rx 560 var bende memnunum çok fazla oyun oynayan biri değilim ama fazlaca video edit ve render yapıyorum şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım ısınma normal yük altındayken ama aynı model intel işlemcili olanlar daha çok ısınıyor caspere gelince evde 2015 yılında aldığım nirvana serisi bir laptop var intel ve nvdia ikilisi yalnız komada daha uyanmadı kendiğinden bozuldu biosa giremiyor hiçbir tepki vermiyor kaç tane bilgisayarcıya götürdüm nafile yapamadılar elektronik işi şans işi ama işin en önemli kısmı karşında muhatap ve servis desteği bulman malesef casperde bu yok bios güncellemesi için atığım mail üzerinden 1 sene geçti daha cevap gelmedi ila servislerine götürüp parayla atırman lazım aceri aldığımdan beri 3 kere bios güncellemesi çıktı sitelerine giriyorsun destek kısmında sürücü ve biosu indirip kuruyorsun ve sürekli güncelleniyor bişey daha söylemek istiyorum götürdüğüm bilgisayarcıdan adam yemin etti dediki casper servisi benden bile parça ve bilgi temin ediyor ne kadar doğru bilemem ama bildiğim bişey var muhatap teknik servis rezalet

Hiciv amaçlı Kemal sunalın şu sahnesini şuraya koyuyorum anlayan anlasın, tanımı budur benim için.
Dükkanını görünce kaçılasıdır.

1594242837450.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı