ASUS nasıl bir marka?

Hepinize teşekkür ederim. O zaman TUF hariç güvenilir bir marka olarak düşüneceğim. Sağolun
Genel olarak da düşünme. Klavye, anakart, fare, kasa vs. alacaksan TUF alabilirsin. Ama entegre soğutma sistemi olan ürünlerini tavsiye etmiyoruz (bkz: laptop).

Anakartlarını yıllarca kullandım. Gaming Notebook işinde de fena değiller. Ancak Ultrabook kısmında Lenovo Dell, HP ve Apple kadar iyi değil.
Diğer anakart üreticileri gibi verdikleri Utility yazılımları çöp. Özellikle Ai Suite saçmalığı ve Rog Gaming Center. İhtiyacım olduğu için yüklü tutuyorum.

Anakartlarını yıllarca kullandım. Gaming Notebook işinde de fena değiller. Ancak Ultrabook kısmında Lenovo Dell, HP ve Apple kadar iyi değil.

HP çok ısınıyor. Şu anda kullanıyorum ısınma sorunuyla başım dertte ama garanti ve kalite anlamında mükemmel. HP de düşünebilirsin ama onu düşünürken nasıl soğutacağını da düşün.

HP çok ısınıyor. Şu anda kullanıyorum ısınma sorunuyla başım dertte ama garanti ve kalite anlamında mükemmel. HP de düşünebilirsin ama onu düşünürken nasıl soğutacağını da düşün.
Oyuncu bilgisayarı konusunda da HP hiç iyi iş çıkaramıyor. Omen ile toparlamaya çalışıyor hatta.
Benim bahsettim HP'ler Spectre tarzı Ultrabooklar ve Elitebooklar.

ASUS'un, XPS 13 gibi bir cihazın karşına koyabileceği bir cihaz yok mesela. Zenbooklar kumda oynamaya devam etsin.

Oyuncu bilgisayarı konusunda da HP hiç iyi iş çıkaramıyor. Omen ile toparlamaya çalışıyor hatta.
Benim bahsettim HP'ler Spectre tarzı Ultrabooklar ve Elitebooklar.

Ben de zaten oyuncu bilgisayarı kullanmıyorum. Ama ne olursa olsun HP ısınıyor. Bu markanın kronik bir sorunu. Ama onun dışında gözü kapalı alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı