Casper Nirvana F600 formattan sonra performans düşüşü

Krasiaya

Decapat
Daha fazla  
Değerli Technopat'lılar, bugün başlıkta belirttiğim gibi bir sorunum oldu. Diğer çözüm yollarına baktım fakat hiçbiri işe yaramadı maalesef... Her neyse ben anlatayım size, bu olay nasıl başıma geldi? Her zamanki gibi normal bir şekilde GTA V Online girerken bir gün takılmaların arttığını fark ettim bunu umursamadım. Ertesi gün daha da artmıştı, dedim düzelir... Ondan sonraki gün artık çok fazla drop yemeye başlamıştım, dedim bir format atayım "USB ile orijinal şekilde" düzelir fakat yine aynısı devam ediyordu. Bütün driverları Windows'un o DirectX'lerini oyun sürücülerini indirmiştim dedim son bir kez daha atayım, baktım yine aynı dedim herhalde benim USB'ye bir şey oldu. Onu silip tekrar yükledim Windows 10'u ama aynısı oldu ve şu anda akıcı oynadığım oyunları kasa kasa dona dona drop yiyerek oynuyorum. Mesela, combat Master diye bir oyun var çok sistem gerektirmiyor onda bile takılıyor, GTA V (akıcı oynadığım), Far Cry 5, Crysis 3 gibi oyunları artık kasa kasa çalıştırıyor PC. Dediğim gibi her yolu denedim ama sizin deneyiminize ihtiyacım var belki düzelir. PC değişmek zorundayım yoksa. Normalde yaza alacaktım güzel bir kasa toplayıp şimdi alırsam çok da iyi bir şey alamayacağım.

Her neyse, sistem özellikleri;

Casper Nirvana F600 i5 (bunu internete yazarak daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz)
GeForce 940MX.
Intel HD Graphics 620.
i5-7200U
1 TB HDD (3000 RPM)
8 GB RAM.
Windows 10.

Hocam kusura bakmayın geç yazdım dün erkenden uyuyalmışım neyse dediğiniz gibi değerlere baktım çoğunluk olarak 70 80 arası işlemci ekran kartı max 85. Ekstra olarak o dediğinizi yaptım ama hala aynı biraz komik gelcek ama bu sistemle wolfteam bile kasarak oynatıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet NVIDIA'nın kendi ayarından Windows'un grafik sürücü tercihinden seçtim oyun içinde öyle oyunlarda kasma her iki tür içinde oluyor offline ve Online da yani işlemci güç ayarı nihaide hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı