Casper Nirvana F650 hazır EFI

Bir sefer kopyala yapıstır dedim aynı olan dosyaları değiştir dedim öyle yaptım olmayınca bir de komple silip senin attıgını direk attım fark ediyor mu? @eenneess0

Fark etmez, peki bir hata mı veriyor?

Bu BIOS ekranı securutiy boot ekranı olarak bu var bunda da herhangi bir seçme yapılamıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20220123_172626.jpg
    104,9 KB · Görüntüleme: 51
Bu BIOS ekranı securutiy boot ekranı olarak bu var bunda da herhangi bir seçme yapılamıyor.
Bu yüzden açılmıyor demek, Exit sekmesine girip Restore Factory Defaults'a basın ve kaydedip çıkın.
Sonra tekrar Secure Boot kısmına bakın.

Bu yüzden açılmıyor demek, Exit sekmesine girip Restore Factory Defaults'a basın ve kaydedip çıkın.
Sonra tekrar Secure Boot kısmına bakın.
Benim boot menüsü ile senin boot menüsü tamamen farklı sanırım bende o dediğin de yok maalesef

Dosya Ekleri

• IMG_20220123_173245.jpg
    92,2 KB · Görüntüleme: 50
Benim boot menüsü ile senin boot menüsü tamamen farklı sanırım bende o dediğin de yok maalesef
Yok aynı ama tam hatırlayamadım ismi. Load Optimal Defaults'a basın kaydedip çıkın ve Secure Boot ayarına tekrar bakın.

Yok aynı ama tam hatırlayamadım ismi. Load Optimal Defaults'a basın kaydedip çıkın ve Secure Boot ayarına tekrar bakın.
Vallahi orada ne varsa hepsini denedim yine aynı bu ekran

Dosya Ekleri

• IMG_20220123_172626.jpg
    104,9 KB · Görüntüleme: 44
EFI yok ama Core 2 Duo için config dosyası var. Hem kesin çalışacağını bilmediğim bir EFI paylaşamam. Konu açabilirsiniz oraya bir EFI dosyası atarım, hem diğer arkadaşlar da yardımcı olur.
Vallahi orada ne varsa hepsini denedim yine aynı bu ekran
Bende de bu sorun olmuştu, tam olarak nasıl çözdüğümü hatırlayamadım. Boot sekmesinden CSM'yi açın öyle bakın, eğer Disabled olduysa CSM'yi geri kapatın.

Anladım hocam şu an başka konu açtım sizi etiketlerim açtığım zaman

Bu ekrana atıyor ne yaparsam yapayım

Dosya Ekleri

• IMG_20220123_173357.jpg
    88,9 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…