Casper Nirvana i7-2670QM, 6610M

Bence herkes teknolojiyi yakından takip edip anlamak zorunda değil. Bu bir hobidir bana göre. Yani bir kişinin her konuda bilgili olması beklenemez. Sen bu konuda kötü bir tercih yapmışsın, olabilir. Bence kurtulacağım diye bilgisayarını sakın yok pahasına elden çıkarma. Çok nadir de olsa Casper alıp yıllarca kullanan insanlarda var. Yani biraz şans işi. Tabi 1700 lira para verip işini şansa bırakmak pek akıllıca değil. Ama olan olmuş artık. Ben kullanabildiğin yere kadar kullan derim. Zaten laptoplar masaüstülere göre ömürleri kısa aletlerdir. 2-3 sene götürse yeter bir laptop için. Tabi 6.5 sene HP kullandım ama son 4 senesi piyasaya göre hesap makinesi gibiydi :) Bu arada HP'de pek önerilmez ama benim 6 senede hiç bir sorunu yoktu 4 ay önce harddiski yaktı 150 tl bir masraf yaptım o kadar. 6.5 senede 150 tl kabul edilebilir bir değer. Ben bu bilgisayarda şanslı olduğumu düşünüyorum belki sende öyle olabilirsin. Hemen satmakta acele etme çünkü gerçekten ucuza gider.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı