Casper tablet satın aldım

Makaleler
1
Yer
Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu
(Şaka)

Bu gün bir mekana çağrıldık. Ben belge alacağımı tahmin ediyordum, Casper via S18 dağıtıldı :ıslık:
Marka olarak bayağı yükleniyoruz falan ama, bizim eski Tab 2 Lite internette boğulurken şu an rahatça geziyorum :kahve: Neymiş yani markası Casper ise? Önemli olan iç güzellik.

Tapatalk, Greenify, Speed Test falan derken bir de Antutu yükleyip sonucuna bakmak geldi içimden. Sonuçlar gördüğünüz gibi:
Screenshot_2017-08-24-20-04-29.png

Eski tabletin skorunu merak ettim şimdi. Ona da yaparım birazdan.

Casper ne zamandan beri bir şeyleri kendisi üretiyormuş? Adamların daha kendilerine ait doğru dürüst bir projesi bile yok. Casper " Haydi kalkın Tablet yapıyoruz" der, bir grup toplanır hemen "şu parçayı takalım bunu koyalım, şu kadar RAM, şu kadar çözünürlük ekran" diye AR-GE çalışması, ondan sonra parça listesi Çin'e gider sonra Çin'den prototip gelir, Casper: "Beğendik bu olsun" veya "Beğenmedik şurasını değiştirin", Çin'li ağabeyler: "Tamam ağabey, hemen ilgileniyorum". Ondan sonra al sana Casper ürün. (y) Güle güle kullanın.

Casper ne zamandan beri bir şeyleri kendisi üretiyormuş? Adamların daha kendilerine ait doğru dürüst bir projesi bile yok. Casper " Haydi kalkın Tablet yapıyoruz" der, bir grup toplanır hemen "şu parçayı takalım bunu koyalım, şu kadar RAM, şu kadar çözünürlük ekran" diye AR-GE çalışması, ondan sonra parça listesi Çin'e gider sonra Çin'den prototip gelir, Casper: "Beğendik bu olsun" veya "Beğenmedik şurasını değiştirin", Çin'li ağabeyler: "Tamam ağabey, hemen ilgileniyorum". Ondan sonra al sana Casper ürün. (y) Güle güle kullanın.
Kendisi yapıyor demedim, ki zaten yapmıyor. Hediye olarak mt8163 çipli bir OEM tablet almış gibi düşünüyorum zaten.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı