- Makaleler
- 6
İşini şansa bırakmak isteyen şans oyunları oynasın. Tutarsa sağlam bir cihaz alırsınız, tutmazsa da değişen bir şey olmaz nasılsa. 
Vallahi güzel kardeşim ben senelerdir Asus kullanıcısıyım. Abim benim haberim yokken Casper Nirvana almış. Bilgisayar tarihi eser sayılır, 9 senelik ama 9 sene boyunca ne bir servise gitti ne bir mavi ekran hatası verdi. Hatta Yanlış hatırlamıyorsam Nirvana-TW8'di sanırım. Üzerinde Core2 Duo işlemci, 3 GB Ram, GT130M Nvidia ekran kartı var ama iyi çalışıyor kerataAbim anlamaz bilgisayardan, arada bir temizliğini yapar, termal macununu yenilerim. Bilgisayarın 2 sene sonra bataryası tamamen ölmüştü ve 9 sene sonra sadece HDD'de sıkıntı oldu ama bu haliyle kullanmaya devam ediyor ama her an gidebilir. Bu da gayet normal 9 seneden bahsediyoruz. Casper'a karşı ön yargının geçmişinden kaynaklandığını tahmin ediyorum. Hatta ben de bazen Casper'i tavsiye etmiyorum. Ön yargıları yıkmak için çok uğraşmak gerekir. Servis hizmetleri nasıldır bilmem. Bildiğim tek şey Casper'ın anakartı Quanta, İşlemcisi İntel, HDD Toshiba, Wireless adaptörü İntel, Ram: Elixir gibi bilindik markaları kullanıyor. Yani baktığımız zaman bileşenler marka anlamında iyi görünüyor. Bunun haricinde soğutma sistemi vasat. Kasa kalitesi güzel.Bios güncelleme hizmeti sunmaması büyük eksiklik. Ben Asus kullanıyorum, bakmayın Asus da geçmişinin mirasını yiyenlerden... Asus'un kalitesi oldukça düştü. Hem kasa kalitesi, hem servis kalitesi yerlerde sürünüyor. Asus'un Teleservice adında bir servisi var allah düşmanımın başına vermesin. Asus'un kronik hataları, populer menteşe sıkıntıları halen devam etmekte. Özetle, Asus'un o eski kalitesi artık yok... Yeller esiyor
MSI,DELL desen keza... Yani tüm markalar neredeyse benzer markaların bileşenlerini kullanıyor sadece üzerindeki etiketler farklı dolayısıyla burada marka holiganlığı yapmanın pek alemi yok. Elektronik biraz da şans işi gider Vatan'dan alırsın, eve gelir bir hevesle kutusunu açarsın bozuk çıkar
Olmadık şey değil bunlar hep yaşanmış şeyler... Bence hangisi işinize geliyorsa onu alın markalara takılmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.