Çatır Çatır Korsan Kullanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya hocam benim fikrim teknik bilgisi olan virüsden korunmayı bilen herkes korsan kullanabilir. Sosyalde korsana destek verilmese de herkesin kendi sistemi diye düşünüyorum ve yaptıklarından kendi sorumludur.

Korsan kullanıyorsanız, güvenliğe açıksınızdır. Sizi virüs programı falan kurtarmaz hocam. Korsandaki sıkıntı, korsan oynamak değil, virüsler. Adam sevap olsun diye mi korsan yapıyor oyunu? Elbette araya bir şeyler sıkıştırıyor.
Asıl kendi düşüncene bak. Herkes oyuna para vermek zorunda mı? Neden para biriktiyim oyun için 😂😂😂.
Paranız yoksa oynamayın, bu kadar basit hocam. Dediğinizin "Herkes bilgisayara para vermek zorunda mı? Neden para biriktireyim bilgisayar için? Gidip herhangi bir Vatan şubesinden çalabilirim sonuçta." ile hiç bir farkı yok.

"Oyun" veya AV tasarlarsam önce tasarımı değil "nasıl daha güvenli kodlarım?" diye düşünürüm. NASA bile hackleniyor daha fazla söze gerek var mı sence?
Bahsi geçen güç ve bütçeyi bulursanız yaparsınız. Şimdiye kadar koca firmalar bunu düşünmedi de ilk siz düşünmediniz ya?

Normal hikayeli oyunlara para veriyorum fakat her yıl çıkan 2K veya konami oyunlarını korsan oynuyorum, çünkü hiçbir değişiklik yapmadan geçen senin oyununu yeni oyunmuş gibi piyasaya sürüp sazan avlıyorlar.

Bu şey gibi; Lokantada yemeğin bir kısmını yedikten sonra "Yok, bu benim istediğim gibi olmamış; beğenmedim deyip" para vermeden mekandan çıkmaya benziyor. Umarım bu taktiği gerçek hayatta da kullanmıyorsunuzdur.

Benzer taktiği legal yollarla da yapabilirsiniz. Steam üzerinden oyun alınır. 2 saat'in altında oynanır eğer sarıyorsa sorun yok. Eğer beğenmediyseniz. Yardım > Steam Destek > Oyunlar ve Uygulamalar > Satın alınan oyun > Umduğum gibi değil > İade talebinde bulunmak istiyorum.
Zamanında almış olduğum ama 2 saat altında oynamış olduğum oyunları iade edebiliyor muyum. Ek olarak alınan fiyatla mı yoksa güncel fiyatla iade alıyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı