CB Erdoğan kararıyla 15 bin yeni öğretmen atanacak

@KırAtlıLiberal, çocukları tam focus Sosyal çalıştırıyorlar ama abi çok gereksiz. Tamam, son 1-2 ay kala çalışılabilir ama Matematik yapamadıktan sonra sosyal yapmanın bir anlamı yok.

@KırAtlıLiberal, çocukları tam focus Sosyal çalıştırıyorlar ama abi çok gereksiz. Tamam, son 1-2 ay kala çalışılabilir ama Matematik yapamadıktan sonra sosyal yapmanın bir anlamı yok.
Bunların hepsini açıkladım, önemli olan Matematik, diğerleri her türlü hal oluyor senin damar tıkanıklığın var bir de başın ağrıyor hangisini önce çözersin? Damar tıkanıklığını çözersen vakit geçtikçe ölme riskin artıyor ama adamlara anlatıyorsun nato kafa nato mermer.

@DjKedi, haklı :D
@KırAtlıLiberal, matematiği yapan adam diğer tüm dersleri yapar. Ben buna inanıyorum. Dil ve sözel 1'lerini gördük mesela. Sayısal öğrencisi ikisi de.

15.000 Din Kültürü öğretmeni hayırlı olsun 🤣 🤣 🤣

Haha çok komiksin git PC toplama videoları çek adaş. Anlamadığın işlere karışma. Her Recep Tayyip Erdoğan makalesinin altına ne olursa olsun toxic tayfa gelip olumsuz yorumlar yazıyor. Kötüleyecek bir şey buluyorsunuz her halükarda.

@kullanıcı1, öğretmen atamalarına baktınız mı burada böyle konuşuyorsun? Ayrıca anlayıp anlamadığını ne biliyorsun, kafasında mı yazıyor? Boş konuşma.

Şahsı fikrim;
Üniversiteler nitelikli öğretmen yetiştiremiyor çok fazla siyasete bulaşıyorlar kimisi muhalefet kimisi farklı ideolojik örgütlenmeler kimiside hükümete yanlıyor bu sayede çok fazla çatlak ses çıkıyor bilimsel bir ideoloji peşinden koşan üniversite sayısı çok az...
Biz iyi öğretmen yetiştiremiyoruz maalesef :(

@sepiti, evet hocam. Maalesef, nitelikli öğretmenimiz az.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı