CBR 125R ile uzun yola gidilir mi?

Çok da uzak bir yol değil gidersin 3-4 saatte.

Peki dinlenerek gitsek? Örneğin belirli bir km gidip bir süre dinlenip tekrar devam etsek, faydası olur mu?
Bana göre motorun oturuş pozisyonu ile ilgili bir sıkıntı yok. CBR 125 R'ın oturuş pozisyonu CBR 1000 RR ile aynı değil, kısmen dik oturabiliyorsun. Ben motorun güçsüz olmasından dolayı çekinceliyim. Geçiş yapman gerektiğinde yeterli gücü bulamayabilirsin. Bir de yanınıza yük alacaksanız, bir enduro motosiklet kadar yük taşıma seçeneğiniz olmayacak.

Bana göre motorun oturuş pozisyonu ile ilgili bir sıkıntı yok. CBR 125 R'ın oturuş pozisyonu CBR 1000 RR ile aynı değil, kısmen dik oturabiliyorsun. Ben motorun güçsüz olmasından dolayı çekinceliyim. Geçiş yapman gerektiğinde yeterli gücü bulamayabilirsin. Bir de yanınıza yük alacaksanız, bir enduro motosiklet kadar yük taşıma seçeneğiniz olmayacak.
Yük almam, maksimum 3 kiloluk bir sırt çantası. Geçiş yapmak tam olarak nedir?

Yük almam, maksimum 3 kiloluk bir sırt çantası. Geçiş yapmak tam olarak nedir?
Geçmen gereken araçlar olabilir, CBR 125 R ile bunu yapmak pek de rahat olmayacaktır. Şehir içinde bile motosikletin cansızlığını hissediyorsun. (Ben de şu an CBR 125 R kullanıyorum.)

Gidilir, bende 2011 fuar kasa var artçı selesine file ve bir tane motor çantası aldım temel eşyalarımı götürmekte zorluk çekmedim dinlene dinlene gidersin ben istanbul-izmir yapıyorum düzenli olarak.

Peki dinlenerek gitsek? Örneğin belirli bir km gidip bir süre dinlenip tekrar devam etsek, faydası olur mu?

Zaten öyle gitmeden olur mu?
Çok güzel bir motordur, gidilir. Bakımları yapın. Yanınıza gerekli eşyaları alın. Gazlamaya devamm!

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı